mercimeginanne Isram önceki açtığın postlara baktım da sanki gebe gibi postlar açmışsın neden öyle hissettin gebeyim dedin kendine?? İdrar testinde çizgi falan mı gördün
blueberyy00 Isram canım diğer postlarına baktım idrarda pozitif gördükten sonra kan vermedin mi ne olduğu orda çıkar kendini bu kadar yıpratmışsın kese görünmedi dış gebelik olabilir mi diye hamile olduğunu kan testi vermeden nasıl emin oldun
Zeynepahmett Isram canim kan testi yapmadan kendini çok kaptırmışsin. Aşerdiğini kustugunu falan yazmışsın. Bazen idrar tahlilleri yanıltıcı olabiliyor. Adetin geçip kendinden şüphe ettiğin zaman kan testi ver. Rabbim gönlüne göre versin en yakın zamanda
afrasil Isram postlarına baktım kafam karıştı 1 aylik hamilelik vs yazmışsın hamilemiydin degilmiydin onu anlayamadım bide kan degerin kac çıktı
Isram mercimeginanne evet gordum 3 kere yaptim hemde kustum etim goguslerim bir agriyordu canim birseyler istiyordu 10 gun adetim gecikti 😔
mercimeginanne Isram keike en başında kan verseydin üzüldüm böyle olmasına. Şüphelenir şüphelenmez adetin geçince hemen kan ver ki sonrasında tekrardan böyle üzüntü yaşama
E-K-D Isram bazen farkında olmadan sağlıksız olduğunda gecikme olup adet olabiliyormuşsun kadınlar farkında olmadan düşükler yapabilirmiş. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla rabbim nasip etsin