Selam kızlar, şükür 2. Bebegimi de kucagima aldim. Ben ilk dogumumda burda yazilanlardan cok güç almıştım belki birilerine dokunur yazdıklarım😇 beklenen dogum tarihi 5 ocak ti bebek dönmüştü ama pozisyon almamisti. 31 aralik günü kontrolum vardı doktorum herseyin nornal olduğunu, yürüyüşlere devam etmemi söyledi. (Her aksam 1 saat yürüyüş yaptim hep) o gün yılbaşı oldugu icin tum gun ayaktaydim yemek hazirligi vs ayni zamanda 21 aylik oglum hic durmaz.. Gece 2021e girdikten sonra dedim “oglum 2020 bitti istedigin zaman gelebilirsin” oglum da benim dememi bekliyormuş 😄 nisanım gelmisti, onceki dogumumda nişandan sonra bikac gun geçmişti, dedim eli kulaginda yattim. 5 dk gecti suyum geldi🤗 çantam hazirdi zaten hastaneye gectik hemen.. 3 cm acilmam vardi. Beklemeye basladik doktoruma haber verdi hastane, 6 cm olunca gelecekti sabah 6 gibi 6 cm e ulasmisti doktorum geldi hala pozisyon almamis bebek, belimden masaj yaptı pozisyon aldirmaya calisti kasilmalar geldikce surekli masaj yapti.. Merdiven indik ciktik vs derken gel dogumhaneye girelim acilmana bakayim dedi girdik acilma tam dedi ikin dedi ve 3 ikinmayla bebegim dogdu esimde sona yetişti.. Kesi atti dikiş de oldu ama 1 haftaya iyilesti bile.. Sorusu olani yanitlarim herkes saglikla bebegine kavussun insallah..