Seyda652 Pamuk060 hadi bakalım hayırlısı olsun sizin için♥️ bende 8 haftalık hamileyim 12 haftada serklaj atılcak ama öncesinde ikili testim yapılcak sizin bu süreciniz nasıl gecti
Minnaki_beklerken Pamuk060 benim de nasipse pazartesi alinacak 😊ben de burada bekleyeyim 😁 kac haftaliksiniz bu arada
Kmndas Pamuk060 ablam 5 gün sonra suyu geldi ve doğumunu yaptı canım sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏
Pamuk060 Seyda652 çok şükür serklajdan sonra çok rahattım bu zamana kadar kimseden destek almadan her işimi kendim yaptım sadece son ay dikişlerin baskısıyla artık fazla ayakta kalamıyorum kayınvaldem yardım ediyo sağolsun inşallah sizinde rahat olur
Pamuk060 Minnaki_beklerken canım dikişlerin alındı mı benim bugün alındı çok baskı vardı o yüzden aldı
Pamuk060 14.haftada atıldı bir erken doğumum var 20 haftalık tedbir amaçlı atıldı son aya kadar 35 mm altına düşmedi en son 29mm di
Pamuk060 Sadece çok ağır şeyler kaldırmadım günlük hayatıma devam ettim ama benim tedbir amaçlı atıldığı için rahattım eğer riskiniz varsa dikkat edin
Pinkchemistry @Pamuk060 normal. Doğum mu istiyorsunuz bende serklajliyim 35+4 deyim dikis alma mevzusunu hiç konuşmadık..
Pamuk060 İlk doğumum 20 haftalık erken doğdu 2.hamileliğimde serklaj atıldı ondada tansiyonum çıktı 36+4 dr kendi başlattı doğumu suni sancıyla bunda suni sancı istemiyorum kendiliğinden olsun çünkü suni sancıyla çok zorlandım doğumda
Minnaki_beklerken Pamuk060 alindi benim de bugun canim. Birazcik zor ve farkli gecti. Normalde baya kolay soeunsuz birseymis ama iste nasip. 1 cm acikligim oldu alininca. Kasilmalarim da var ama duzenli ve yuksek degil o yuzden eve gonderdi doktor. Senin nasil gecti iyi misin kanaman var mi ? Aciklik filan oldu mu
Pamuk060 Minnaki_beklerken ilki çok kötüydü o yüzden çok korkuyodum ama bu sefer 1 dk sürmedi nerdeyse hiç hissetmedim benimde 2 cm açıklığım var ama nst de sancı olmadığından benide eve gönderdi suyun gelir kanaman olursa hemen gel dedi artık nezaman olur nasip İnşaallah bi avazda kavuşursun sende kuzuna neyse ki dikişlerden kurtulduk çok geçmiş olsun canım