UgurTuran Ben 33+1hamileyim kan azligim var ilaclar icdim yapmadigim sey kalmadi hic biri ise yaramiyor.Baska ise yarayan ne onerirsiniz?Doguma kadar kanimi duzelte bilirsem iyi olur
Nisanuur UgurTuran pekmez ye canım yanınada limon yada portakal sık suyuyla iç. C vitaminiyle birlikte içersen o kadar cabuk kana karışır biiznillah
seyydac UgurTuran pekmez, yeşil mercimek, kuru üzüm. Başlarda benim de düşmeye başlamıştı düzenli olarak bu dediklerimi tükettim normale döndü.
UgurTuran Bende zaten kan azligi her zaman var simdi cok dustu kanim .Esim internetden bulduklarini deniyor iciyorum yok banamisin demiyor giddikce kanimdusuyor simdi42% oldu.Ben Azeriyim Turk dilini pekde ifade edemiyorum kusuruma bakmayin))
FulYasin01 UgurTuran Benimde kanım çok düşüktü , tahin pekmez yedim hergün halada devam ediyorum kan depolarım baya dolmuş. Sanada tavsiye ederim canım ☺
UgurTuran FulYasin01 .Bizde Bakude arayip bulayim tahin pekmezi marketlerde olur herhalde.Cok sagol canim
Sezen07 Kan ilacı ? Keçi boynuzu pekmezi bende de annem de de hastalık derecesinde bunları kullanmıştık
UgurTuran FulYasin01 .İnsallah canim.İcmediyim kan ilaci kalmadi doktorum bazen inanmiyor bana diyorki sen ilaclari alip icmiyorsun yoksa senin kanin niye bu kadar dusuk olsunki.Sastim bende
Mrlbrk UgurTuran Pekmezin icine kara üzüm cekirdeginin öğutülmüs halini aktardan alip kat oyle ye canim iyi geliyomuş.bendede kansizlik var bende yeni başladim