Kızlar merhaba. 37 hafta 3 günlük hamileyim bugün çatı muayenem vardı. Evlendiğimiz ilk zamanlar ilişkiye falan girememiştim vajinusmus geçmişim vardı yani hamileliğimin ilk haftaları düşük riskim oldu yine alttan muayene olamadım korkuma sonra erken doğum riski vs derken de hiç birlikte falan olamadık eşimle işte bugün çatı muayenem vardı daha doktorum parmağını değdirmeden bacaklarımı kapattım istemsizce sonra biraz konuşup rahatlattı beni tekrar denedi zor da olsa muayene oldum ama kendimi aşırı kastığım için canımda yandı 😥 doktorum normal doğuma çok uygun olduğumu bebeğim de minyon bir bebek olduğu için çok rahat normal doğum yapabileceğimi söyledi ama muayene sorununu aşman lazım doğum sırasında sık sık kontrol edeceğiz dedi haftaya tekrar çağırdı doğum şeklini bana bıraktı benim tercihim normal doğumdan yana çatın çok müsait ama illa sezaryen olacağım dersen zorlamam psikolojik olarak etkilenip tekrar başa dönmeni de istemem dedi (vajinusmus açısından) ne yapacağımı şaşırdım gerçekten normal doğumu hem kendim hem bebeğim için çok istiyorum korkmama rağmen ama daha muayene bile olamıyorken nasıl olacak bilmiyorum 🥺 benimle aynı durumda olan var mı acaba yorumlarınızı merak ediyorum ne yapayım kızlar çok strese girdim