Susam1 Detaylı ultrasonda doktor bebeğin suyu az dedi o yüzden sadece böbreklerini kolunu bacağını gördüm dedi bu sorun mu suyun az olması ve ne yapmalıyım
neslikay Susam1 kendi doktorunuzla görüştünüz mü acaba? Bende pazartesi gittim hamdolsun birşey olmadı uzun sürdü epey kalbini kapakçığını görmesi bakması
Susam1 neslikay kendi doktorum özelde ama bu doktoru çok övüyorlar bende beğendim açıkçası devlette şimdiki.. Suyu az dedi işte ama şunu iç demedi pts gel tekrar bakacam dedi
Susam1 Aslanannesiayse devlette valla sağolsun baya baya baktı çocuğun pozisyonu uygun değildi git yine gel dedi yine girdim ama suyu az o yüzden hareket edemiyor bende göremiyorum organlarını rahatça dedi pts yine gel dedi
Susam1 Kbraozkn ayy tamam çok teşekkür ederim korkmuştum valla bebeğin suyu az deyince.. Bu arada ben Van Bölge Hastanesine gittim ve çok memnun kaldım kafamda acaba vardı bazıları bakmıyor 10 dk bile sürmedi diyordu ama 2 kere beni aldı
Susam1 Aslanannesiayse ben kontrole gittim doktor dedi detaylı ultrasona girdiniz mi diye hayır dedim kağıt verdi beni bir yere gönderdi orda şansıma 3 saat sonraya sıra verdi sonra aldı işte ilkinde göremeyince 40 45 dk ya bir daha gel dedi gittim ama yine göremedi bu çocuğun pozisyonu ve suyu az olduğundan pts ye en öne sıkıştırdı beni