Melike_shn Kizlar goguslerimin ucu hic yok desem yeridir 7 haftalik hamileyim cocugum olunca ben nasil beslicem bebegimk
Serpil3413 Melike_shn enjekterün uç kısmını makasla kes sonra göğüs ucunu enjektörle çekmeye çalış olacak biraz ağrıyacak ama oluyor bende denedim ve şükür benim göğüs ucum oldu insallahta böyle devam eder
bebegamin1 Melike_shn vakumlar var göğüs ucunu çıkartmak için doğum çantanızda bulunur eğer ucu çıkmazsa kullanırsınız
Serpil3413 Melike_shn ama daha erken sizin çıkmaması normal ben 31 haftalık oldum 29da yaptm ben enjektörle çekmeyi birde ebe bana şey söylemişti eşin ucunu çıkarsın emerek demişti onuda yaptk hangisi fayda gösterdi bilmyrm
Smy238 Melike_shn evet 14 haftamda göğsüm aşırı acıyordu ve yavaş yavaş çıktı zaman geçtikçe iyice çıkacağına eminim
sue92 Çıkıyomuş son haftalarda👍🏻 Zaten kilo aldıkça göğüsler de dolgunlaşıyo. İlla ki çıkar. Çıkmasa da silikon göğüs uçlarından çok tavsiye ediliyodu, onlardan alırsın🍼
Esoo0698 Melike_shn Bende yakındım böyle ucu yok falan filan 33+5im sağ göğsümün ucu ve etrafı kocaman olmuş. Sol göğsümde kararmış ucu çıkmaya başlar heralde 😁
Neslihanaras Melike_shn dert ettiğin şeye bakk benimde öyleydi bebek anne rahmine girmeye başladından itibaren senin göğsüne süt giriyor uçlar çıkıyo beninki yoktu hiç ama şu ann 😂😂😂misketten büyük olmuşlar 😂😂
Almilaaa Benimde yoktu ama çıkıyor bir zaman sonra ya. Uçlarında sarı şeyler var hatta tuhafıma gidiyor tıpa gibi sanki kaldırsam süt gelicek gibi hissediyorum 😝 30.haftadayım benimde 20den sonra göğsüm şişmeye başladı bi tık büyüdü uçları da belirginleşti