civcivimm_ Benim yerimden kalkacam halim yok çorba yapicam sıcak sıcak iceriz saolsun esim yormuyo canim ne istersem yapiom
minisinannesiiii _sumeyyebedir7_ artık hergün yemek yapmaktan yoruldum acıkınca annemlere geliyorum 😀
_sumeyyebedir7_ minisinannesiiii ben gidemiyorum eşim geç geliyor işten yasak var özel araç yok evde ne bulursak artık 😂
Ght Bu aralar pilav makarna çok takmıştım 2 kilo almışım doktorum kızdı🙄Onları menüden çıkarıp güzel bı düzenleme yapcam bugün .domates çorbası, köfte ve ıspanak yapcam yogurtla azar azar yerim ekmeksiz😭
_sumeyyebedir7_ Ght ben aldım galiba ama benim manyak gibi çikolata bagımlıllığum başladı ne yapacam bilmiyorum 🤭 neyse azda olsa kısıtlamadan yiyin hamikeyiz canımız çekiyor 😂
Ght _sumeyyebedir7_ ahh ahh o çikolatalar o tatlılar 😭😭normalde kontrolluyum bu ay oyle yaptım işte az az yedim canımın çektiğinden ama sonuç 2 kilo🙀Tatli,hamurisi ,ccikolata falan bi araya gelince mahvediyo bizi
kelebek15 Ces roka.yesil sogan.ceri domates.dereotu.uzerine biraz tel peynir.nar ekşisi limon zeytinyağı sumak.cok lezzetli oluyor yapin
Deletedmom27 _sumeyyebedir7_ polis eşim,pandemi sağolsun işsizlikten balık avına sardılar komple😂bugün de yemek yapmaktan kaytardım sayılır🙈istavrit getirmiş 3 kilo, o pişirecek..çorba,salata ile gömmeyi planlıyoruz😂
_sumeyyebedir7_ Deletedmom27 ne güzel afiyet olsun 🥰🥰 ben balık yiyemiyorum maalesef yesem ne güzel olur da
Tahaninannesii _sumeyyebedir7_ geçenlerde görümcem yapmıştı eli çok lezzetlidir. Et veya tavuk isteğe bağlı önce onu pişiriyor. Tencerenin dibine yarım ay şeklinde patates dilimleyip etini üstüne diziyor hem dibi tutsa yansa et ziyan olmamış oluyor. Etin üstüne de isteğe bağlı sebzeleri kızartıp koyuyor. Biber, patlıcan nasıl isterseniz. Üstüne pirincini koyup suyunu ekliyor öyle pişiriyor. Bir de pirince karabiber ekliyor çok lezzetli oluyor bence o şekilde tavsiye ederim
neslikay _sumeyyebedir7_ valla bugün hamur işinden yama kullanıcam hakkımı pizza yapıcam inşallah çorba ayran bugün de böyle olsun 🙈
_sumeyyebedir7_ neslikay hamur işine üşenmesem bende yapacaktım ama kolay oluyor bu diye yapmayı planlıyorum kolay gelsin size afıyet olsun 🥰
Busraveminisi1 _sumeyyebedir7_ ezogelin çorba taze fasülye bulgur pilavı cacık 😍maklubeyi bende görüyorum instada ama hiç yapmadım canım ellerine sağlık şimdiden♥️♥️👍🏻
_sumeyyebedir7_ Busraveminisi1 afiyet olsun elinize sağlık 🥰 çok teşekkürler bende ilk defa deneyeceğim kolay olur dedim inşallah becereririm 😂
Duygularca _sumeyyebedir7_ ben de çok üşeniyorum bugün ama tavuk çıkardım buzluktan tavuklu patates yemeği yapıcam sulu pirinç pilavı (eşim için ) birde erişteli yeşil mercimek çorbası yapıcam yerimden kalkarsam
_sumeyyebedir7_ Duygularca kolay gelsin afiyet olsun 🥰 bende yatağa bagımlı moda geldim yatak odası en büyük hobi yerim 😂😂🥰
_sumeyyebedir7_ Ght bende aldım ama yapamıyorum gözümü açıyorum çikolata birde mide bulantısı azalttı bende çok ilğinç ama resmen birsey yemesem çikolata yesem 😂😂😂
Nisan30 Normalde mutfağı seven biriyim ama artık hiç yemek yapmak istemiyorum Allah’a sükür bulantılarım geçti ama yemek yapmak bana çok zor gelmeye başladı bu durumu nasıl aşarım bilmiyorum 😩surda bekleyimde belki bende iştaha gelirim 🥰 16 haftalık hamileyim bu arada
_sumeyyebedir7_ Nisan30 bende yeni evliyim ilk günden hamile kaldım istiyorduk zaten işkence mutfak benim için bi ara kapısından geçemiyordum sizin haftalarınızda şimdi 23 haftalık olduk yavaş yavaş aşıyorum son aylara doğru eşimin ailesi bizimkiler gelip yapar zaten bi yönden kurtulurum diye düşünmeye başladım 😂😂😂
Ydgrshn Ben birakin yemek yapmayi daha evi toplamadim😴😑kalkamiyorum..kalkarsam da eger kabuska makarana salata yapicam kalkamzsam yumurta😭
_sumeyyebedir7_ Ydgrshn ayy bende zorla olsa kalktım az önce topladım evi bir süpürge var 10 dk iş oda eşimin geç gelmesi beni rahatlatıyor o gelmeden ayarlıyorum çok şükür 😌 bide yorgun geliyor ev çok dağılmıyor o yüzden rahat davranıyorum 😂