Mervensn1 Piyorida ikili taramada karnınızdan sıvı alınmıyor diye biliyorum o test başka amniyosentez yapılırsa karnınızdan sıvı alınır ikili taramada kan alınıp ultrasonda bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığı ölçülüyor
Busbushatun Piyorida canım ıkılı taramada sıvı alınmıuor rısklı cıkıp ıkılı uclu yaptırırsan ve kendın kesın sonuc ogrenmek ıstersen amnıyosentez ıslemı yapılıyor karından su alınarak
se26es Piyorida ikili tarama testinde risk ölçülüyor ve sadece oneriliyor zaten 3lu tarama testinden sonra kesin karar verilip anne babanin onayiyla aliniyor yada reddediliyor 🤗 insallah hersey normaldir de gerek bile kalmaz 😘😘
25moonlight-2021 Piyorida ikili taramada sıvı alınmaz risk görülürse nifty yada amniyosentez(sıvı alınması) önerilir. Benim ikili tarama testim yüksek çıkmıştı amniyosentez yaptırdım
miraykumru İkili tarama testini cuma günü oldum,karından sıvı alınması gibi bir durum söz konusu değil,doktorum ilk baş popo mesafesini ölçtü sonra da kan alındı hepsi bu
Piyorida 25moonlight-2021 kan değerim yüksek çıkmış sanırım ona dayanarak önerdi, yoksa kan ölçümünden baktırdım