Nur_tanem https://hizliresim.com/puOyt6 @Gulsen4224 kuzuuuu nolur güzel bı yorum yap da içime su serp doktor kesin birşey demedi her ikiside olabilir dedi ne peki sence bana erkek gibi geldi 🙈🙈🙄🙄
Nur_tanem Songul Neslihanaras 12+2 canım ama demedi kesin olmadan demeyelim dedi kafamı karıştırdı benim de
Nur_tanem Gulsen4224 ahh bı bilsem gayet net dimi çıkıntı yukarı doğru şu an sınırda diyo her ikiside olabilir deyince benide şaşırttı 🤦😇 önceliğimiz sağlık çok şükür her şeyimiz çok güzel çıktı gelişimi kıpırtısi hele balık gibi 😍😍 amma velakin doktor 🤪
Gulsen4224 Nur_tanem ewt cnm belli ama doktorun dememiş olmasına ne diyim 🙈maşallah sağlıcaklı olsunda bebeğin olur gider hepsi☺️🤲🏻
Nur_tanem Gulsen4224 😍😍 sağlığı yerinde olsun bebiş olsun bize yeter her türlü oyuncak gibi sevicez ❤️😇🥰
Nur_tanem Byzanurhazar 😂inan benim beynim yandı artık bilemiyorum canım kendiminkini bile tereddütle kaldım o derece yanıltıcı bu işler 😇 Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah
Byzanurhazar Ultr Nur_tanem ultrasonda çok hareketliydi bıcır bıcır kollarını oynatıyordu 11 haftalıkken☺️😂