Tubafysal Isram kaç haftalıksınız değerler 1000 in üzeri olmadan kese görünmez bu da tahmini 5 6 haftaya denk geliyo
Semaemre28 Isram kanamanın ne kadar olduğu da önemli. Bebek çok küçük olduğu için kesede gözükmüyor olabilir. Ya da Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik olabilir. Ben de öyle dış gebelik geçirdim
tanya25 Isram canım daha açıklayıcı yazsaydın keşke hiç bir şey anlamadım. Yeni mi öğrendin gebeliğini yoksa zaten gebeydinde öyle mi kanaman oldu ?
Isram tanya25 kanamam oldu adet kanamasi gibi test yaptiydim once cikti cizgi ikitane 3 kere hemde yaptiydim simdide geldim hastanede bekliyom kese gozukmuyor
Ays0 Endişe etme belki daha çok küçüktür o yüzden kese gorunmemis olabilir genelde 5 hafta civarı görülebiliyor. Yerleşme kanaması olması da muhtemel. Umarım sorun yoktur güzel haberlerini yaz
tanya25 Isram betan kesenin görülmesi için yeterli değildir canım endişe etme 3000 falan olunca ancak gözükür.
Beyzan Isram tamam işte testi erken yapmıs olabilirsin testi adetin ne kadar gecikti son adet tarihinin ne zamandı