Snmtyln Hanımlar merhaba 28 haftalık hamileyim Doğum yaklaştıkça Doğum için hastane konusunda takılıyorum yakın çevrem Başakşehir çam sakura hastanesini öneriyor o hastanede Doğum yapan var mı öneriniz neler?
Msydn6 Snmtyln Bende o hastaneye gidiyorum orada takipliyim genel olarak memnunun şuana kadar birçok doktora denk geldim orda hepside iyidi ayrıca 3-4 ay evvel doğum yapan arkadaşlarım var onlarda çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi bende doğuma oraya gidicem inşallah🌸benimki ikinci sezeryan senin ilk gebelik mi
Unicornn Msydn6 Bende aciline birkaç kez gittim ama özel olarak muayeneye gitmedim hiç. Tam randevu alıyorum gitmek için burada orada doğum yapanların kötü yorumlarına denk geliyorum vazgeçiyorum. Acaba doğumum geldiğinde direkt gitsem yaptırırlar mı yoksa kızarlar mı daha önce neden gelmedin diye
Snmtyln Msydn6 Msydn6 evet ilk gebeliğim normal düşünüyorum Doğumu şuan da normal Doğum için bir sıkıntı görünmüyor dedi doktorum
Snmtyln Msydn6 hangi doktora gidiyorsunuz bende randevu alıcam oraya bana Ezgi hanım var oda çok iyi dediler tanıyormusunuz
Msydn6 Unicornn önceden bir kayıdın olması çok iyi tabi ama bende bi defa acile gittiğimde rast geldim ilk defa gelmiş bir kadın vardı günü gelmişti sancısı vardı doğuma aldılar hemen birşey demediler 🤷🏻♀️ Valla kötü yorum yapanları bilemiycem canım sonuçta her doktor her hastane bir değil elbet ben özelide görüdm devlet hastanesinide gördüm ilk doğumumu hatta Kanunide yaptım orası içinde neler neler yazıyorlar çiziyorlardı demedikleri kalmamıştı resmen doktorları hemşireleri katil ilan ediyorlardı o derece bende korkumdan özele gitmiştim hep yani o kadar gözüm korkmuştuki en son günüm yaklaştığında gebelik zehirlenmesi yaşadım ve özel resmen ilgilenmez gibi başından savdı sezeryan olacaksan ol git kararı ver gibisinden bana muamele yapıldı medipole gidiyordum sonra kanuniye sevk edildim eğitim araştorma olduğu için suni aldım açılmam olmadı tansiyon yüksek ateş va sezeryan olmuştum ama sonradan dedim ki iyiki burda doğum yapmışım hiç söyleninlen gibi değilmiş dedim resmen özelden bin kat daha güzel ilgilenmişlerdi doğumdan sonra saat başı takibim kontrolüm yapıldı ne istesem ne sorsam söylediler hemşireler çok ilgiliydi kötü tezleri yıkmış oldum şimdi aynısını bu şehir hastanesi içinde yapıyorlar valla milleti bilemem ne yaşıyor ama ben şuana kadar memnun kaldım zaten görümcem de orada hemşire yeni atandı doğum yapan arkadaşlarımda çok memnun kaldıklarını söyledi inşalalh bende kalırım bu sefer doğumumu orda yapıcam yani birazda şans meselesi bence özele de gitsen devletede gitsen nereye gidersen git şansın yaver gitmesse her yerde başına gelebilen birşey bunlar….
Msydn6 Snmtyln en son geçen hafta kontrolüm vardı ve Adnan Şar a gitmiştim , Ezgi Karakuş muydu neydi adını duydum ama ona hiç gitmedim 🤷🏻♀️ Ondan öncesinde de Alime Dilayda Uzun, Demet Acar Sayım, İsmail Can, Zeynep Nesibe Işıka gittim 🌸