Oneodio Kızlar 12 haftalığım bugün doktora gittim %80 kız gibi diyelim dedi ama bacaklarını karnına doğru çektiği için net değil dedi.Sizce kıyafet almaya başlıyayım mı artık yoksa değişir mi ?
Bmom Oneodio alma kesinlikle canım kızdan erkeğe dönebiliyor benimde öyleydi 16 da erkek olduğunu öğrendik ☺️
Pemberuyam_ Oneodio kıyafet için netleşmesini beklemelisin , açık açık göstermemiş çünkü. Ama mesela her ikisinde de kullanabileceğin renkte sade battaniye veya zıbın tarzı alınabilir illa almak istiyorsan
haziranin25i Oneodio burda detaylı ya kadar bekleyin diyenleri çok okudum ve değişen çok gördüm. Doktorunuza güveniyorsan almaya başlayabilirsin. Ben 13+3 de %100 emin olma payıyla kızımın olacağını öğrendim şuan 37+4 deyim
Angelsmom29 Oneodio bize 13 haftalık kızı andırıyor dedi ama değişebilir dedi 17 haftayı bekliyoruz su an 16 haftalık olduk 🥰
Ebru0707 Oneodio Cinsiyete yönelik değilde havlusu battaniyesi tek renk iki cinsiyet içinde alabilirsin bende 12+1 dokotra 1 hafta sonra gidicem net dese dahi pembe-mavi yerine krem -sarı renklere yönelmeyi düşünüyorum 😀