Sevgi1908 lara2605 zehra 1 buçuk yıldır çocuğum olmuyor Rabbim sizin gibi ellerini açıp dua eden kulların yüzü suyu hürmetine nasip etsin
Mucizemm16 lara2605 Kübra Güç bende inşallah sağlıklı Bi şekilde hamile kalırım dua ederseniz çok sevinirim. 2 hafta önce kalp atışı durduğu için kürtaj oldum inşallah Rabbım isteyen herkese verir
Blossom lara2605 Öncelikle güzel niyetin için Allah razı olsun. Bana da dua edersen çok sevinirim. İsmim Ebru. Çok teşekkür ederim.
Belgin34 Allah razı gelsin sizden Allahım sağ sağlık kucağınıza almayı nasip etsin . Arkadaşım Elif Ablam Zübeyde duanızda yer verirseniz çok seçiniz.
Fnur3020 Ben hamileyim kız kardeşim teyzem ve bi kaç tanıdık için istiyorm dua Merve Selma Arzu Meltem Kübra Gülsüm Saynur Nurdan Güzel niyetiniz için Allah razı olsun Bu kişilerede dua edersen çok sevinirim
Tugceonur lara2605 𝘿𝙞𝙡ara Güneyli , 8 senelik evli bir arkadasım 2 tane düşük yaptı onun içinde dua edersen çok mutlu olurum 🤲🏻 rabbim evlatlarımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin 🌸