Mizgin2020 lara2605 rabbim ayağına taş degdirmesin inşallah cennetinde yer versin canım çok güzel bı dusunce 🥰
Ayfer2525 Mizgin2020 canm dualarına benide eksik etme banada dua et bu ay müjdeli haberi aliyim okursan şimdiden allah razı olsun canm
Sekerr lara2605 ah canm inşallah duaların kabul olur 2 senedir evliyim tedavi sürecindeyim bana da dualarında yer verirsen sevinirim ayşegül ölmez 🤲
Mizgin2020 Ayfer2525 post sahibi ben değilim canım ama namaz kılarken ben hepinize dua ediyorum canım 🥰
Ayfer2525 Mizgin2020 kusura bakma canm yanlışlıkla sana yazdım sonradan fark ettim rabbim namazınıza duanıda kabul etsin inşallah 🥰🤲❤
Ayfer2525 lara2605 canm benim ismim ayfer bana da dua etmeyi unutma şimdiden allah razı olsun canm rabbim evlatlarını hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim❤🥰🤲
1merven lara2605 Merve Işık Allah razı olsun simdiden Allah kabul etsin ne guzel bir dusunce Saglikla evlatlarinizi kucaginiza almakta nasip olur insAllah 🤲♥️
mommysweet lara2605 canım öznur ön içinde dualarınıza yer verirmisiniz çok teşekkürler şimdiden dualarınz kabul olsun inşallah allah evlat sahibi olmak isteyen herkese versin inşallah
lara2605 Mizgin2020 @Hosgeldinbebek Ramazan yaklaşıyor diye dua için yine isimler alacağım eski dua postumda isminizi gördüm kızlar ne durumdasın inşallah gelişme vardır
Minikmucizemizz lara2605 adım nur allah kabul etsin yaşayan bilir tabi allah sağlicakla kucagina almaui nasip etsin yavrularini ❤
2prensesannesi1 lara2605 canım komşuma çok dua et 5 yıldır evli 2 düşük yapmış düşükten sonrada hamile kalamıyor adı SEVDA
1prensannesi-34 Merve içinde dua edersen sağlıklı bi şekilde yavrumu kucağıma alıyım inşallah bu sefer
Danlacan Benimde 2 tane arkadaşım yıllardır çok istiyor ama olmuyor Aynur ve nevruz ismini de geçirirseniz çok mutlu olurum🙏🏾😇