lara2605 EsrSvm Amin tatlım hep dua ediyorum çünkü ben o ümitsizliği negatif testleri çok çektim çok üzüldüm şimdi ikizlerime hamileyim ama hep aklımda o çektklerim var ben de sizlere dua edince mutlu oluyorum yürekten ediyorum çünkü bu hasretin acısını çok iyi biliyorum Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın inşallah🤲🤲🤲
EsrSvm lara2605 Amin canım benim İnşaallah ❤️🤲🏻 Rabbim yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻☺️
Royem62 umudumvar2 canım benim çok sağol rabbim bizleri dualarına katan her zamn yanımızda tüm maneviyatıyla olan dostlarımızdan razı olsun ne muradı varsa versin inşallah ❤️❤️❤️
Buse_124 lara2605 Yıldız, Nazmiye,Elvan, Betül, Pınar, Özge bu isimlere eder misin Allah razı olsun canim
TunarinAnnesi Ayten1994 hee baci men ağriya dözümüm yoxdu men Çox ağlayiram yoxlatdiranda ,bu sefer narkozlu yoxlatdiracam
Ayten1994 TunarinAnnesi salam canim.men o defe yoxlatdiranda agrimadi sadece narahat eledi.ele bil tualetim var tokulur)) ama bu defe ele bil iyne batirirdilar..qan geldi bes?
TunarinAnnesi Ayten1994 Mende qan gelmisdi hee indi aybasimi gozleyirem yene gedib yoxlatdiracam InsAllah gerek qalmaz 🤲😔Sen yoxladandan Sonra qalmadin bes ?
Ayten1994 TunarinAnnesi baci bu ayin 15 yoxlatmisam..sabahdan inseAllah fizioterapiyadi sonra mayin 3 uziye duwecem.sonra hekin deyecek hamilelik olar ya yox
Nurem250920 lara2605 gülüstan Ergindag duana katarsan su hayırlı Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim de senin gönlünü ömrünü ferahlatsın bereketlendirsin inşallah 🙏🏻
Meis lara2605 Şevval ve Gamze 😇 görümcem ve ben bebeğimiz olsun istiyoruz bizede dua edersen çok seviniriz canım 🌺💓@Hsbb 👶🏻👶🏻
Celibon lara2605 Songül koşar canım ismi Uzun süredir istiyor defalarca tüp bebek denedi ama olmadı. Dua eder misin ?🤲