lara2605 Hosgeldinbebek üzüldüm canım ama gebe kalabiliyorsun acaba pıhtılaşma felan mı var hsg çektirdin mi genetik testler ya da
Royem49 lara2605 ismim gözde demir canım salı günü doktora gidicem inşallah hamilesin der bana da bu mutlu haberi bende alırım 🤲🤲🤲🙏♥️
Esramiran12 lara2605 Esra yiğit. Ben doğum yaptım ama bebeğim yoğun bakımda kokusunu dahi alamadım dokunamadan alıp yoğun bakıma attılar ne olur oğluma bol bol dua edin çok çok ihtiyacımız var 🙏🏼😔
lara2605 afrasil dua için isim yazıyordum canım önceden ismin vardı acaba gebelik oluştu mu diye sordum
afrasil lara2605 ha bende şaşırdım canım ayni ismi yaz hamile kalamadım Allah razı olsun Allah kabul etsin insallah 🤲
Semanur27-K lara2605 Semanur Kortak canım dua edersen cok sevinirim Allah senden razı olsun duaların için canım benim 🙏🙏
Bsraao lara2605 merhabalar benim adım Büşra kimin duası kabul olur bilinmez bana da dua edermisiniz 🙏 Allah evlatlariniza uzun ömür ler versin insallah
TunarinAnnesi Ayten1994 Salam baci Çox sağol yaxşiliq sen necesen Xeber odurki 23 Mart son aybaşi 12 aprel rozvi axintim oldu 2 3 damci qan geldi sonra bel ağrım başladi adetimi gözleyirem görek İnşAllah vitamin içirem görek nece olur sende ne Xeber
Susamtanem2 lara2605 ahhh ne güzel kalbin var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Annemin komşusu var soyadını bilmiyorum ama adı Tülay onunda adına dua eder misiniz
Nimet16 lara2605 özlem demirbaş benim en yakın arkadaşım dualarınızda ona da yer verirmisiniz allah razı olsun