Biirbukeet 33 haftalık hamileyim ve hala göğüslerimde bir dolgunlaşma göremedim sütüm olmayacak diye korkuyorum çok üzülüyorum bebeğim için 😞
Busbus58 Biirbukeet dolgunlaşması ile sütünüzn alakası yok. Stres yaparsanız sütünüz olmaz asıl. Doğumdan sonra bebek emdikçe çoğalacak sütünüz
haziranin25i Biirbukeet 37 haftalık gebeyim herkesin bu zamana kadar sütü gelmiş ama bende gelmedi. Çok fazla stres etmekte istemiyorum 🙄
Iraz Mrn47 canım benimde gelmedi 33 haftaligim hicbirsey yok göğüslerim gebelik başından ortasına kadar dolgundu çatladı hatta şimdi yumuşacık ve hiçbir şey yok
ayseliva Bebek doğumda kordondan ayrılınca süt bezeleri dolar ondan önce hamileyken gelmesi yada dolgunluk beklemeyin
Meleka 37.haftamdayim süt hamilelikte herkesde gelmez zaten gelirse de sıkmayın erken doğumu tetikler benim göğüsler çok yumuşak ama normal yani dogurunca gelir süt
[silindi] Biirbukeet dogumdan sonra benım ilk gün az snra cok gelmişti olur canım normal strest yapma yeter
haziranin25i babyackgz kendini bu konuda çok strese sokmadığın zaman gelir kuzum 🤗 ben öyle yapacağım açıkçası 😍
Hyry9004 Biirbukeet benimde göğüslerim aynı hiç bir fark yok. Şuan 35+4 teyim. 30. Haftaya girince sürüm geliyordu. Ama şuan eskisi gibi gelmiyor. Doktorum bir sorun olmayacağını sütümün geleceğini söyledi.
haziranin25i babyackgz ben normal doğum istiyorum kızım 35 haftadan itibaren kanala girdi çatım da uygun ama ne bir sancı ne bir ağrı hiçbir belirti yok bekliyoruz heyecanla 💜 sizin belli oldu mu
neslikay Biirbukeet bende Bunu merak ederdim aşırı küçük 75 bedenim milletin 2 beden büyürdü ama bende de dolgunlsşma olmayınca üzülmüştüm 🙈