Nursel67 medipolden nefret ettim elif alaca gittim bilgisiz bir Dr gibi geldi bana ne dersem olur tamam diyor ireme gittim başta iyiydi sonra ben 1 ay geçmeyen makat çatlağından perişan oldum operasyon gecirebilirmiyim 11 haftalıkken dedim ben makat hasttaliklari doktoru değilim ben nerden bileyim bilmem ne ters ters konuştu bana ben sanki beni gel ameliyat et dedim bu haftalarda lokal anestezi ile operasyon mümkün mü diye soruyorum dedim hee onu soruyorsan çok mecbur kaliniyorsa olabilir dedi bende çıktım sinirle zaten oturamiyorum ağlamaktan perişan olmuşum acıdan bana dediğine bak insan bir der operasyondan sonra gel bebeğine bakalım falan daha sonra operasyon oldum yağmur hanıma gittim bebeği gösterdi annesi bebeğin iyi endişelenme bak sana el sallıyor falan çok tatlı konuşan bir bayan hatta ben oturamiyorum diye bana çok üzüldü ilk defa bir gebem böyle ayakta üzüldüm çok dedi bir aksilik çıkmazsa ona devam etmeyi düşünüyorum içerde de uzun kaldık eşimde ilk kez gördü bebeği medipolde almamislardi hiç birde hemen bakalım bitsin gibi bakıyor Medipol hadi yallah der gibi yağmur hanım detaylı anlatıyor ben sevdim birde medipolde benim annem Tülay yorulmaz da rahimde sıvı birikmesi var dediler kadına kürtaj gibi bir operasyon oldu bende kaldı sonra memlekete döndü eve gitti 1 ay geçti hala kanama geçmiyor patoloji temiz çıktı Tülay hanım sorun yok geçer vs dedi sonra ben anneme birde orda bir devlete git bakayım yine de dedim gitti birde bir bakarsın kadının içi tamamen temizlenmemis hala parçalar var aynı operasyonu tekrar oldu soğudum bu hastaneden ondan sonra paragozler