elifmom2 Kızlar merhaba pazartesi son adet tarihime göre bir gün önce betam 289 idi bugun ise adetimin üzernden 3 gün gecmiş oluyor 1653 cıktı sizce normalmi cok yükselmemiş mi bi an korktum
Angelsmom29 elifmom2 gayet güzel artmış 1200 lerde cıkması gerekirdi bugun 1600 lerde cıkmış inşallah 2 3 güne de keseniz gözükür hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
elifmom2 Angelsmom29 ay içimi rahatlattınız internette baktm yüksek cıkınca dıs gebelik riski düşük filan diyor ben daha once iki düşük gecirdim bu 3. Gebeliğim aynı seyleri yasama korkusu mahfetti beni
Angelsmom29 elifmom2 yok cok cok yüksek atmamış ki normal değeriniz sizi cok iyi anlıyorum benim de 2 kaybım var 11 ay önce de oğlumu kaybettim bu 3. Gebeliğim 16 haftalık su an Rabbime emanetler inşallah bu sefer kucagımıza alırız rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
elifmom2 Angelsmom29 amin insAllah canım Allah sanada sağlıkla doğurup büyütmek nasip etsin insan kötü şeyler yasayınca hep aynı olacak gibi geliyo beni anlıyosundur
Angelsmom29 elifmom2 cok iyi anlıyorum hemde ama hersey bir imtihan canım nasibi olan her türlü dünyaya gelecek inşallah bu sefer nasibimizdir 🤲🌸
elifmom2 Angelsmom29 aynen rabbim ne nasip etmişsse zaten kaçısı yok illaki olacak ama işte insan nefsi kendimizi düşünmekten durduramıyor uz hele hele olumsuz şeyleri