Buketkucuk Merhaba güzel hamişler🙊 Gebelikte bildiğiniz üzere çok çabuk ve kolay kilo alınıyor, kilonuza dikkat etmek için neler yapıyorsunuz? Yürüyüşler, sporlar yapıyor musunuz? Kaç haftalık, kaç kilosunuz sohbet edelim🙈
mmk01 Buketkucuk 15 haftamdayım 2,5 kilo aldım ama bn hiç bişey yiyememe rağmen demek çok hızlı alıcam o yüzden çok dikkat etmeye karar verdim tabi herşey yiyebildiğim zaman 😂
misraerol Buketkucuk valla canım spor yapmıyorum bu pandemi doneminde yuruyuste cok zor hafta 1 cıkyrz ancak onun disinda 16+3 haftadym 4 -5 kg aldım ,..
NilayRuya Buketkucuk spor yapmiyorum tek sporum evi süpürmek 🤣 21 haftalığım 56 kiloyum boğazım durmuyor geceleri özellikle kurt adama dönüyorum yemek arıyor gözlerim 😁😁😁
alenrenas1 Buketkucuk hiç spor yapmadım yakın yerlere yürüyorum sadece onun dısında hep yediklerime dikkat ettim karbonhidrat agırlıklı beslenmedim genelde meyve sebze agırlıklı 12 kilo aldım 37. Haftadayım
Buketkucuk mmk01 bende o haftalarda hiç almıyordum mide sorunlarım düzeldi boğazıma dur durak diyemiyorum şimdi🙈
OzgeSahin2 50 kiloyla hamile kaldim 30+5 olduk suan 68 kiloyum kilo basini aldi gidiyor.yaptigim tek sey ev isleri😅Sinirlerim bozuluyo kicim basim ayri ayri basini aldi gidiyo
Gls123 OzgeSahin2 ben de aynıyım bence hiiiic kendimizi uzmenin anlamı yok doğumdan sonra Allah büyük 😁
Asi_0658 Buketkucuk 24+3 haftalığiz 69 ile hamile kaldım 78 kiloyum şuan yakın mesafelere yürüyerek gidiyorum meyve sebze ağırlıklı besleniyorum ama arada tatlı ve abur cuburu kaçırıyoruz
SutlacimiYedimmiBen Buketkucuk 22+3 haftamdayım 1 buçuk kilo aldım. Düzenli bi yürüyüşüm yok sadece oğlumu arada parka çıkarıyorum. Ödemin yok. Beslenmemide norml şekilde yapıyorum.
huzursahibi Buketkucuk hahaha edemiyorum 🙈 ıvır zıvırdan uzak durmaya çalışıyorum olduğunca haftada 3 4 gün de 45 dk 1 saat yürüyüş yapıyorum ama ona rağmen 6 kilo aldım 22 haftada. İnşallah başlayabilirsem yogaya başlıcam 😂 bir de evimin işini hep kendim görmeye çalışıyorum onun da hareketlilikten sayılacağını umut ediyorum 😂
Larinnaz Buketkucuk dikkat etmiyorum,hamileyim diye salıyorum gidiyor😂ilk bebegimde 20 kilo aldım 1 sene olmadan verdim.no problem yani
Merveyzc1661 Bende edemiyorum daha 14+2 günlüğüz 😂 3 kilo aldım kabızlık vardı 🤷🏻♀️ Hala çözüm bulmaya çalışıyorum herşeyi deniyorum şu ara daha dikkat ediyorum ve günlük nerden baksan 5 bin adım atıyorum bazı günler 10 bin oluyor çiçek evim var eve git gel yaparken kilo almam diyordum ama bu açlık hissim hiç geçmiyor
Minnakmucizemm Buketkucuk ben doğurdum ama hamileyken hiç kasmadim kendimi valla ya 44 kilo ile hamile kalmıştım 70 kilo ile doğuma girmiştim 😂😂
Selinbam Buketkucuk kontrol etmek için çook çaba harcamıyorum 31. Haftadaym 15 kg aldım 24. Hafta gbi ayda 4,5 kg almışım onu görünce sadece aşırı yemeyi azalttım yoksa hergün çikolata falan yiyorum hamilelik keyifli geçirmek istediğm bi dönem 25 e kadar yolu var diye anlaştım kendmle😁😁
WmonallissA Buketkucuk 25 haftalık oldum, 66 ile hamile kaldım şu an 68 kiloyum, pazartesi günüde diyetisyene başladım, çünkü iştahım fazla açılmıştı ve önüme gelen her şeyi yemek istiyordum😇😅 şu an düzene girdi bir haftadır😅
Setude Buketkucuk canım ne zaman ne istese kesinlikle abartı olmayacak şekilde yiyorum 2 günde bir sokakta 2 saat dolaşıyorum gece acıksamda bi parça ekmek ya da su içiyorum 71 kilo ile hamile kaldım 12+6 yız 68 kiloya düştüm