SemanurSercan Kızlar son ayımdayım kan değerim son ayımda 9 oldu düştü kan ilacını sabah akşam aç karnına kullanyorm doğuma kadar degerlerm düzelr mi ? Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu hamileliğim boyunca hiç düşmemişti
Dryalp SemanurSercan ben kansızdım öncelerden kan ilacı etkili ise olur yediklerin de önemli canım yasak degılse kecı boynuzu pekmezi ye hergün bir kaşık
Nagihanelif İlk hamileliğimde benimde 8 düşmüştü son ayımda doktorum kan ilacı takviyesi alman gerek damardan daha hızlı etkili demişti sonrasında düzeldi ilaçlar bitince
SemanurSercan Dryalp bende hiç kansızlık sorunu yoktu canım hatta içmiyodm kan ilaçlarımı degerlerm iyi diye son ayımda çocuk daha fazla kilo alıyo ya galiba ondan düştü 🙁 denerim valla canım
Zeynep_cagdas SemanurSercan ben de başından beri neredeyse hiç kan ilacı kullanmadım değerlerim 13.5 altına hiç düşmedi ama ben sabahları aç karna 1 kaşık doğal şekersiz dut pekmezi içiyorum. Hiç sorun yaşamadım. Eğer bulabilirseniz tavsiye ederim. A
SemanurSercan Zeynep_cagdas benim de 14.5 ti nasl düştü bu kadar anlayamadm valla şuan herşeyi denerm