Ogrtmnanne2 Bu haftada nasıl belirtileriniz var renksiz kokusuz su gibi 4-5 damla akıntınız oldu mu hiç 🥰 bir de çantalar hazır mı acaba Rabbim hepimizi en kolay yoldan yavrularımıza kavuştursun sağlıkla
mercimeginanne Ogrtmnanne2 bebeğin kıyafetler alındı ama yıkanmayı bekliyor 🙈 kendi ihtiyaçlarımı almadım daha alınca hazırlıycam çantayı 🙈🙈 bnmde sürekli akıntım bar ama şefaf değil bej rengi. Sürekli günlük ped değiştiriyorum. Enfeksiyon falanda çıkmadı. Bir kaç hafta önce idrar kaçırma gibi oluyordu ama geçti o 😂
Bgs Ogrtmnanne2 bebeğimin kıyafetlerinin çoğu hazır ama yıkamadım henüz. Kendimle ilgili hiç bir şey almadım daha. Akıntım hiç bitmek bilmiyor 🤣 şeffaf değil ama. Tuvalete gitmelerim çoğaldı 2 gündür.
Selinbam Ogrtmnanne2 bnde beyaz kokusuz bi akıntı var nette normal yazıyor artış olurmuş akıntıda 😕herseyimz hazır ysrın bi kısmını yerleştrcem çantalara bakalm iice ağırlaşmafan bi kısmını koyayım 🤷🏼♀️😊
Ebru555 31+4 kıyafetler yıkandı dolap bekliyorum 20 gundur gelınce utuleyıp yerlescek akıntı sorunu bendede arttı vala
OzgeSahin2 30+5 olduk cicilerimiz yikandi utulu ama hastane cantam hazir degil.eksiklerim var daha kendim icinde bebek icinde hic firsatim olmuyo