MeryemEnes123 Selamun Aleyküm kızlar bir şey sorucam yumurta çatlarken sümük gibi akıntı olur dımı ama bende olmuyor o zaman yumurtammı çatlamıyor eyer bilen varsa nasıl çatlatılır banada söyleyin 😞
Tugce1803 MeryemEnes123 illa çatlarken akıntı olacak diye birşey yok bazen çatlar olur bazen yumurtlama öncesi olur testle takip etmeden bilemezsin
mercimeginanne MeryemEnes123 herkesin bünyesi bir değil. Benm her ay yumurtam çatlardı ama bazen akıntı olurdu bazen olmazdı. Doktora göründün mü bi sıkıntı görmediyse çok takılmamanı öneririm
Ortmenanne16 MeryemEnes123 canım bende olmadı o akıntı ovulasyon testi ile yumurtlama günümü o şekilde öğrendim ve o ayda hemen hamiş kaldım her belirti herkeste olmaz 🙏🙏
MeryemEnes123 Tugce1803 nebileyim internetdede gordum çatlayınca sumuk gıbı oluyor ama bende krem gıbı beyaz akıntı oluyor acaba yumurta çatlamasıda olabılırmı
MeryemEnes123 mercimeginanne gorundum bır sorun yok çatlama iynesı vermişdi adetden 10 gun gecıktı hamıleyım sandım ama kese gorulmedı adet sokucu verdı
MeryemEnes123 Ortmenanne16 ben ilişkiye adet bıter bıtmez hemen hemen bır gun geçirip ertesi gun oluyorum bir gun ara verip yıne oluyorum daha napayım 😞
Nurbalam Pinar_bktr38 ne şaka . Sizin gibi insanlar bitmedi bi . Ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor sizin gibi insanlara
Ortmenanne16 MeryemEnes123 her gün ilişki yaşaman şart değil ki bereketli günü değerlendirmen yeterli olacaktır sperm kalitesini düşürme boşuna eşinin sen beni dinle ovulasyon testi al bak çok ucuz bisi Google de nasıl yapılacak yazıyor anlatıyor videolar kendini kendin takip et stres etme ben onay stres etmedim aman dedim çalışır para biriktirir tatile gideriz eşimle dedik ve o ay hamiş oldum 🙏🙏🙏
MeryemEnes123 Ortmenanne16 sag salim kucağına alırsın İnşallah ben 2 yıldır denıyorum olmuyor stres yapmamak pek mumkun deyıl😩
mercimeginanne MeryemEnes123 hamile oldugumu sandım ama kese görmedi doktor dedin ya. Beta hcg ne baktı mı öncesinde gebe misin değil misin diye diyorum cnm
mercimeginanne MeryemEnes123 nasıl böyle birşeyi atladı doktorun. Ya gebeysen. Bence gebelik testi yaptır kanda garantiye al öyle söktürücü iç