Yavrusununannesi___ Kızlar doğum günden güne yaklaşıyor tam zamanında da doğurmayabilirim erken de olabilir bilmiyorum kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz benim karnım baya büyüdü valla aşagısını hiç göremiyorum
Beyzan Yavrusununannesi___ valla canım annelerin kanayan yarası bu durum kimi eşinden annesinden yardım alıyor kimi direk kuaföre gidiyor. Ama çok zor o koca göbekle yapmak he yarım yamalak oluyor hem de insanın beli kopuyor
Melike48 Yavrusununannesi___ kuaförde yaptırıyorum zaten görmediğim için jiletlede alamam ki görsemde jilet asla sürmem temkinli bi şekilde yaptırıyorum kuaförde
Pemberuyam_ Yavrusununannesi___ Ben ilk hamileliğimde eşimden yardım aldım. Şimdi 24 haftalık hamileyim henüz ihtiyaç duymadım ama son haftalarda kendim yapabileceğimi sanmıyorum, gerek duyarsam yine eşimden yardım alırım
ssnnmmm Yavrusununannesi___ hamile kalana kadar hep ağdaya giderdim hamile kaldıktan sonra 2kez gittim kendimi istemsizce kasıyorum ve çok hassaslaştı o yüzden jilete başladım her banyoda temizliyorum acil bir durum olursa diye doğumdan sonra lazere başlayacağım zaten
Yavrusununannesi___ Beyzan Aynen öyle canım bu son haftalarda hergün hazır olmalıyım aslında kuaförü düşünmüyorum pandemi dönemi olduğu içinde
Yavrusununannesi___ Melike48 jilet temizleyim derken daha da pis ediyor en iyisi ağda oda çok acıtıyor 🥲
Beyzan ssnnmmm doğumdan hemen sonra başlama canım emzirme devam ettikçe hormonlar yine tavan oluyor 1 sene filan düzene girmiyor zaten adeti de düzenli olmuyorsun bir süre. o yüzden en az 1 sene beklemen lazım