Ortmenanne16 Cevirmenannee selam ben yaptırmadım gerek görmedim doktorda ısrar etmesi su an 8. Ayıma girdim şeker yok olsa zaten belli ediyor kendini ara ara açlık tokluk testi verin sağlık ocağına o işinizi görecektir 💐💐💐
Cansu26 Cevirmenannee Yaptırmanın yaratacağı riskler ve yaptırmamanın yaratacağı riskler nelerdir bilenler açıklayabilir mi rica etsem teşekkürler
Ophelia3437 Cevirmenannee evet öyle oldu benim kan değerlerime yüklemeden bir iki ay önce bakılmıştı,biraz sınıra yakın çıktı ben de tekrar şeker yüklemesine gerek görmeden kendiliğimden ölçüme,kontrole ve diyete başladım.
ssnnmmm Cevirmenannee yaptırma diyenlere bebeğinizde bir problem çıktığında nasıl bir tedavi uygulayacaklarını da sorun madem o kadar biliyorlar. Gebelik şekeri çok tehlikeli sonuçları olan bir rahatsızlık ve hiçbir belirti vermeyebilir mesela ben az kilo aldım bebeğim haftasıyla uyumlu suyu normal ailemde şeker yok ben hamileliğimin başından beri açlık tokluk ve tansiyon takibi yapardım ve hep normal çıkardı şeker yüklemesinde şekerim olduğunu öğrendim çok şaşırdım hemen diyete başlayıp kontrol altına aldık lütfen ihmal etmeyin
_Ftma_ ssnnmmm bende anlamiyom yaptirma diyenleri bide o kisileri dinleyip yaptirmayanlarda var doktorlar bosuna o kadar okul bitiriyor valla
mercimeginanne _Ftma_ dün online gebe okulunda doktora soruldu soru baklava verilse hemen yersiniz düşünmeden ama şeker yüklemesini soruşturuyorsunuz halbuki baklava daha tehlikeli dedi ki haklı doktor. Baklavada daha çok şeker var.
Buketkucuk Cevirmenannee ben yaptırdım şahsen, sonuçta doktorumuz öneriyor üstelik şeker hastası olup olmadığımız bu tetkikle belli oluyor. Ya şekerimiz varsa bebeğe çok büyük zararı var zaten öyle zor bir işlemde değil. Soda benzeri bir içecek veriyorlar tadı da gayet iyi onu içiyorsun sonra kan veriyorsun
vasili21 Bu konuda uzmanlar da bölünmüş durumda ve dünyada da Farklı ekoller Farklı görüşler sunuyor, haliyle insanın kafası karışıyor. Söyleyenler alelade kişiler değil ki🙄 ben de bu konuda dr umla iyice istişare edicem, bakalım ne yapacağız 🤷♀️
mercimeginanne Cevirmenannee ben doktorun yaptıgı açıklamadan bahsediyorum sonuçta o daha iyi biliyordur neyin ne oldugunu. Biz onlardan aldıgımız bilgilere güveniyoruz
Merimex Cevirmenannee yaptırma taraftariyim doktorum açlık ve tokluk şekerime baktı ailede varmı falan diye sordu ve gerek yok dedi bana.
Menfis Cevirmenannee ben yaptırmadım, doktorum açlık tokluk kan şekerine göre karar vericeiğini söyledi, her şey normal çıkınca gerek duymadı, sizde doktorunuza danışarak bir fikre varın.
mercimeginanne Gizemshn yok instagramda etlik zübeyde hanım hastanesinin sayfasına mesaj atıyorsun ücretsiz online derse katılıyorsun cnm bende ona katıldım
Gizemshn Cevirmenannee benim doktorum tavsiye ediyorum dedi. Bende sizin gibi ikilemde kalmıştım ama çevremdeki cahilleri dinleyerek değil tabi. Normal kilodayim ailemde seker hastası olan yok bebek haftası ile uyumlu dedi doktorum ama sen bilirsin dedi bana bıraktı. Esimin yakın bir akrabası kadın doğum doktoru ona da sordum yaptırsın dedi. Ve iyiki yaptirmisim gebelik sekerim yüksek çıktı ve 1 haftadan beri diyet yapıyorum şimdilik iyi gidiyor hersey bebekler için, ama yine de siz bilirsiniz tabiki
Cns_33 Gizemshn hikayemiz ayni😌 bende 1 haftadir diyet yapıorum değerler fena değil yalniz yaptigim tek yanlış saatinde beslenmememmis