Melisacaaglar 9 haftalık hamileyim Kahverengi lekelenmem var Doktorun progestan hap ve ampül iğne verdi Perşembe günleri iğne günüm Hapıda her gün kullan dedi Bu gün iğne oldum hapını yine de kullanmam gerekir mi ?
Nazli34 Melisacaaglar aynen kullan canım, hiç aksatmamaya gayret et, çok yorulma mümkün olduğunca yat dinlen bol bol
_smyy_ Melisacaaglar canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun bence kullanman gerek hapıda doktorun her gün demiş bende aynı şekilde 3 hafta her gün progestan iğne vuruldum ve her gün progestan fitil hepsinin ayrı ayrı görevi var bence ihmal etme içmeye devam herşey gönlünce olsun ☺️
eminegmssy-18 Melisacaaglar canım eğer gerek olmasaydı doktor vermezdi ki😔 progestanı vajinadan alırsan daha iyi olur
Canasu Melisacaaglar kese etrafında kanama gördü doktor. O gün iğne yapıldı sonrasında progestan kullanmamı önerdi ağızdan alacaksın dedi. Doktorumu değiştirdim dün farklı bir doktorla görüştüm o da kullanmaya devam et dedi ama ağızdan bebeğe bir faydası olmaz vajinadan fitil olarak at dedi. Bebeğe bir zararı olmuyormuş. Eğer önerdiyse kullanmalısın.