Asi_0658 24+3 olduk kızımla çok şükür dün kontrolümüz vardı ve dr boyunun 46.cm kilosununda 600 gr olduğunu söyledi normal mi acaba? cevaplarınız için simdiden çok teşekkür ederim 💜
Pemberuyam_ Asi_0658 23 haftalıkken 643 gram, boyunu sormadım ama fl yazan dan hesapladım 29 cm galiba, şu an 24+1 olduk kızımla
aysutemiz Asi_0658 46 cm olma ihtimali yoktur bence bi yanlışınız olmalı yada sizin bebis uzun boylu olacak galiba
Pemberuyam_ Suber bende 46 görünce benimki kısa mı acaba dedim,29 cm, minik bir Bebek olacağını sanmam ortalama bir aileyiz çünkü
Asi_0658 Beybisiannesi evet banada boyu uzun geld esiminde benimde boyumuz uzun gerçi ama hayırlısı bakalım insaallah doğuma kadar daha fazla uzamaz 🤣🤣
Beybisiannesi Asi_0658 Doğum da aslında o kadar boyu okuyo bebeklerin doktorunuz söyledi mi boyu uzun diye
Suber Asi_0658 yani 36-38 haftalarda bu boyda olması gerekiyor. Ultrasında fl yazan yerde 4.6 yazıyor olabilir mi?
Asi_0658 Suber dr yanlış ölçtü o zaman sağlıklı olsunda gerisi önemli deil yorumunuz için çok teşekkür ederim
Suber Asi_0658 46 mm yazıyor yani 4.6 cm. Fl bacak boyu , bu rakamı 7 ile çarpıyoruz tahmini boy uzunluğunu bu şekilde buluyoruz. 46 cm olması mümkün değil bu haftada. Doğduğunda 60 cm falan olur eğer öyle olursa.
aysutemiz Asi_0658 bence de çünkü doğumunuza daha baya var 60 cm geçer öyleyse bi daha ki kontrolde tekrar sorarsınız