Elbet-birgun-kavusacagiz Leylaaa38 ayy canim var gibi insallah yarinda yap koyulasmasi lazim git gide😍😍😍
Hatice35 Leylaaa38 ayy canım sen hamilesin valla çok sevindim bende senin gebelik testini bekliyordum bence 7. Gün olmasına rağmen gayet belli oluyor testin, inşallah kandanda belli Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🤲😊
Leylaaa38 Hatice35 ay gerçekten bekliyormuydun😍 çok sevindim. Amin kuzum benim inşallah çok teşekkür ederim❤️
sukran97 Leylaaa38 inşallah vardır var gibi duruyor emin olmak istiyorsanız gidip kan verin bence Rabbim kucağınızı doldursun inşallah❤️
Leylaaa38 sukran97 verdim kanı canım çok teşekkür ederim ❤️ Amin allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın🙏🏼
NefesDeniz Leylaaa38 İnan ki bu kadar olur şok oldum yazdığını gördüğümde😍 Amin canım benim hepimizden Allah razı olsun seninde ne muradın varsa versin dilerim yavrun sağlıkla zamanında kucağına al güzel kuzu şansı ile bereketi ile gelsin❣️🙏🏻❣️
058elf Leylaaa38 ayy inan senden gelecek haberi bekliyodum transfer olduğun günden beri testini görünce çok sevindim inşallah kanda da çıkar canım 🤲🏻 Rabbim hayırlısını nasip etsin kan sonucun çıkınca haber et güzel haberlerini bekliyorum 🌸🌸
Leylaaa38 058elf gerçekten mi bekliyordun😍 aaaa yerim ama hepiniz çok tatlısınız😭 kan sonuçum 15-20dk dan çıkar canım😍 çok teşekkür ederim kuzum❤️
Leylaaa38 ecembugra53 hesaplamayı pek bilmiyorum maalesef tüp bebektekilerin hesaplaması değişik oluyormuş🥰