Leylaaa38 Beyza070707 evet canım allah razı olsun senden❤️ Allah ne muradın varsa versin inşallah🤲🏻 İnşallah tutunur inşallah benimledir canım😫 yarın kan vereceğim inşallah
belkis2 Leylaaa38 Leylaaa38 cok tesekkur ederim canim. Umarim guzel haber almissindir biz 15+5 deyiz 😍
EsrSvm Leylaaa38 Canım silikte olsa çok net görünüyor 🙈 İnşaallah hamilesindir 🤲🏻 Bugün kan ver mutlaka ❤️
Leylaaa38 EsrSvm öyle mi diyorsun😳 hadi inşallah ya😍 bugün mü vereyim?😳 bende yarın sabah veririm diye şey yapıyordum😳
mercimeginanne Leylaaa38 çizgi var 2. De belli cnm ama çatlatma iğnesi kullanmadın dimi transfer öncesi. Eğer kullandıysan onun etkiside olabilir. Bugün kan ver bence :))
Leylaaa38 mercimeginanne kullanmadım canım… bugün mü vereyim kanı canım? Yarın sabah vereyim diye düşünüyordum😳
Leylaaa38 mercimeginanne sağlık ocağında çünkü bi gün öncesinden haber mi ne veriyormuşsun… ben Acıbadem’e gidiyorum aslında doktorum da yapmazsa daha erken diye😳
EsrSvm Leylaaa38 Kuzum ben hamile değilim 18 aydır bekliyorum bende 🙈 Buradaki tecrübelerimden yazarak söyledim.Ne kadar geç verirsen o kadar iyi bence de .Ama teste göre hamilelik var kanda mutlaka çıkar ❤️
mercimeginanne Leylaaa38 bnm 3. Gün embriyosuydu 8. Gün kanda 99 çıktı. Seninki 5. Gün embriypsu hemen hemen aynı çıkar gibi eğer gebelik varsa
mercimeginanne Leylaaa38 herhangi bir özelde de verebilirsin direk doktora çıkmadan gebelik testi için gelmiştim dersin
Leylaaa38 mercimeginanne devlette işte saat 10 dan önce veriliyormuş öyle duydum… neyse sonra Protestan iğnesini vurulmaya gideceğim doktorumun oraya belki dayanamam veririm kan… fakat aç karnına mı olmak lazım?
Neslihan1903 Leylaaa38 ayy çok mutlu oldum canım 💕💕 hadi hayırlısı dikkat et kendine 9. Sabah tekrar yap canım 🤗