Nasippp Leylaaa38 canım hayırlı olsun seni çok görüyordum tp.b. Serüvenini rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Nasippp Leylaaa38 canım hayırlı olsun seni çok görüyordum tp.b. Serüvenini rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰
23_irem Leylaaa38 benimde testim böyle çıkmıştı hatta baya silik çıkmıştı hastaneye gittiğim zaman hamilesin dedin doktor ama daha çok yeni olduğu için kese gozukmemisti büyük ihtimalle hamilesin 🙏
23_irem Leylaaa38 benimde testim böyle çıkmıştı hatta baya silik çıkmıştı hastaneye gittiğim zaman hamilesin dedin doktor ama daha çok yeni olduğu için kese gozukmemisti büyük ihtimalle hamilesin 🙏
mercimeginanne Leylaaa38 ayyyy hadi gözün aydın cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum 😍😍😍❤️❤️❤️ Aramıza hoşgeldin 😘😘
Leylaaa38 1_ayse1 ay çok tatlısınız hepiniz de ya😍😭❤️ Çok ama çoook teşekkür ederim🙏🏼 Allahım sana ve senin gibi isteyen herkese nasip eylesin🤲🏻 Aminnnnnn
Leylaaa38 Elifatly ayy çok sağol amin inşallah❤️ Allah sana ve senin gibi isteyen herkese nasip eylesin inşallah