EsrSvm Leylaaa38 Yaa🙈 😍 Çok çok sevindim canım benim.Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️ Bizleri de duandan eksik etme kuzum. 😍☺️🌸
Ydgrshn Leylaaa38 yaaa senin postunu gormeme okadar cok sevindim ki hep aklimda sen vardin transfer oldugundan beri cok istiyodu insallah olurdedim bu guzel haberi gormek beni cok mutlu etti insallah hersey yolunda saglikli bir gebeliktir💕💕💕
Leylaaa38 Ydgrshn ay yerimmmm ben seni❤️ Çok teşekkür ederim amin kuzum benim allahım isteyen herkese nasip etsin🙏🏼
Cansu_79 Leylaaa38 ay sevindim valla rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏 2 haftalık falan bebiş kana değerine göre sanırım
Leylaaa38 Asya29_aslnyrk çok teşekkür ederim canım benim yaaa😭😭❤️❤️❤️ Allah razı olsun. Allah sağ sağlim kucağına bebişini almayı nasip eylesin🤲🏻
Leylaaa38 Esmayy388 sağol kuzum😘 doğru cemal beye gidiyordun değil mi? Bende haftaya cumartesi inşallah keseyi göreceğim 😍😍😍
Leylaaa38 Esmayy388 ay hiçte denk gelmedik.. belki de bekleme salonunda denk geldikte birbirinizi tanımadığımızdan anlayamadık🤣 instagramın varmı?💞
Leylaaa38 vuslatim34 ayy inşallah❤️ Dualarımda hep varsınız bol bol dua edeceğim inşallah🤲🏻 Allahım isteyen herkese nasip eylesin
Leylaaa38 Cansu_79 amin kuzum cümlemize❤️ Aynen bilmiyorum 3 haftalık herhalde haftaya cumartesi keseyi göreceğimize göre??😳
Esmayy388 Leylaaa38 var canım evet ben bi geçen ay gittim bide dün canım gelmedik belki de denk senin instagramını yaz canım ekleyim