Zelalceylan07 Kızlar yaşayan yada bilen varsa lütfen yazar mısınız bugün hastaneye gittim doktor bebeğin ensesinde ödem olduğunu söyledi 9+5 günlük bebek 3 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi o zaman kesinleşirmiş bilgisi olan yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏
H-melek Zelalceylan07 bana da demişti ama geçti. Zaten 10 bebekten 9unda geçiyormuş o ödem inşallah sizin bebeğinizinki de geçer. Ben kendimi helak etmiştim üZüntüden ama boşuna üzülmüşüm lütfen siz de üzülmeyin inşallah sizinki de 3 hafta sonra geçmiş olur🙏🏻
Zelalceylan07 H-melek Allah senden razı olsun bak nasıl umut oldun bana hastaneden eve kadar yürüyerek ve ağlayarak geldim İnşAllah benim de geçer senin kaç haftalıkken söyledi
H-melek Zelalceylan07 18 haftada görüldü doktor hemen detaylı yaptır tarihini bile beklemeyelim dedi. Ayrıca 10 bebekten 9unda bu durum düzelir ama yine de emin olalım dedi. Benimkinde yüz ve cilt ödemi de oluşmuştu çünkü. Çok şükür bir hafta sonra yaptırdığım detaylıya kadar Bile geçmişti. Valla günlerce kendime eziyet ettim bebeği üzdüğüm için de çok üzüldüm ama sonucundaki “bebeğiniz sağlıklı” sözünü duydum ya çok şükür dedim sizin de öyle olur merak etmeyin. İnternette hep kötü şeyler yazıyor
Gizemnursu Benim ablamın bebeğine de kafasi büyük beyninde var demişlerdi çok şükür şuan gayet sağlıklı 4 yaşında Rabbim korktuğuna ugratmasin bişey olmaz inşallah
emoser 9.hafta ense ölçümü bişey ifade etmez ki kalın çıkar zaten önemli olan 11-13. haftalar arası 3ten düşük olması bazen doktorlara çok kızıyorum
Zelalceylan07 karazlem evet 2.84 mm idi ödem 3 olursa sıkıntı olur demişti doktor şükürler olsun ki geçen çarşamba günü gittim doktor sıfırlandı dedi bebeğimiz gayet sağlıklıymış çok şükür 🙏
karazlem Zelalceylan07 cok sevindim sizin adınıza sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun insallah 🙏🏻🙏🏻