Sevgili anneler adım adım doğuma yaklaşıyoruz. Yaklaşık 59 günümüz kaldi. Bizim minicik problemimiz var. Bebeğim doğduktan belli bir süre sonra minik bir operasyon geçirmesi gerekiyormus. Bende bu konuda sizlere danışmak istedim. Doğum anomalisi ameliyatı yapan plastik cerrah arıyoruz. Pandemi dolayisiyla çok uzak şehirlere ankara ve istanbul gibi yerlere minik bebekle gitmek istemiyoruz. Bu yüzden daha çok tercihim izmir yada yakın illerde bildiğiniz bir doktor varmi ? Sorunumuzu yazmamışım dudak yarığı var ama şimdilik bildiğimiz kadarı ile dudaktan buruna kadar olan derin ve buyuk bir şey değil. Belki damaktada olabilir ama bu henüz kesinlik kazanmadı. Yinede dualarinızı eksik etmeyin olur mu ben yinede sadece dudakta olmasindan yanayım. Çünkü soyle damakta olursa 2 operasyon ve damakta olursa gerci zaman göstericek ama emme problemi daha zor. Özel bir biberon alacağız hala almadık. Dudakta olursa herşeyin daha kolay olacağını düşünüyoruz. Ama allahim beterinden saklasin diyip umarim bebek bekleyenler olarak hepimiz saglikla kavuşalım. Bebek isteyenlerde allahim hayirli zamaninda hayirli evlât haberlerini alsınlar 🤲