Aasdddffggg Arkadaslar dünden beri ne yediysem cıkarttım kac kere kustum sayanadım yattıgım yerden kalkamıyorum gece bulantıdan uyuyamadım hep olurdu ama gece uyurken gecerdi prilam kullanıyorum salı günü gitmiştim doktora tekrar gitsemmi acaba 😢çok kötüyüm hiç bi şey yiyemiyorum yediğim en ufak bi şeyi de cıkartıyorum
aylininannesi61 Aasdddffggg ben öyle olduğum dönemde zencefil limon çayı içtim bu poşet çay olanlardan bana iyi gelmişti
Nurtrky Aasdddffggg ne yazıkkı bende öyle öyleyim dün sana bi kepçe çorba içtim nolcak böyle bilmiyorum
tonbikinannesi Aasdddffggg ablam da böyle garibim artık bu raddeye geldiğinde gidip serum taktırıyor iyi oluyor toparlıyor bi. Süre sonra devam
Berna5 Aasdddffggg allah yardımcın olsun canım 3.5 ay öyleydim su bile içsem çıkarıyordum bir ara prilam hiç işe yaramadı bende zofer verdi doktorum onun da mg yükseltti baktı olmuyor doktoruna bi sor bence ama merak etme geçiyor zamanla
pptya01 Ben 16 hafta kustum ne yesem kan falan geliyordu tadı da çıkartırken kötü aç duruyordum bazen ama birden geçti 2. De şimdi 11 hafta kustum ama sanki hafta değil de yıl gibi. Allah yardımcın olsun sabret geçiyor. Maalesef herkesin hamileliği bir olmuyor
ogretmmenanne Aasdddffggg Ben de 15. Haftaya kadar hep bulandım. Prilam dr kusmamı engelliyordu sadece. Onu kullanmaya başlayınca toparladım yoksa aynı sizin gibiydim 8 kilo verdim
Rabiiakaradas Aasdddffggg benim de inanılmaz derece de bulantım var. Artık boğazım yara oldu hiçbirşey yiyemiyorum maalesef
Aasdddffggg Çok sagolun 8+5 benimde ama sanırım daha gecmesine cok var ne yapacgımı da sasırdım artık hiç bi şey gecirmiyo
bebeklerim2 Aasdddffggg bende öyleydim kilo bile vermiştim ilk gebeliğimde doktora gittim nomesis plus verdi zencefilli vitamin hemen kesti bulantımı ikinci gebeliğimde de direk aldım kullandım tavsiye ederim vitamin zaten her hangi bir zararı yok
Emel91 Aasdddffggg ben 4 ay öyle geçirdim bu durum bide anında çıkarıyorum diye bebeğim içinde endişelendim ama maalesef bünye meselesi😒 doktoruna danışmadan bitki çayı içme önerilmiyor pek çünkü. Ben sonradan çubuk kraker ve beyaz peynirli tost denedim bunları rahatlıkla yiyebildim öyle geçiştirdiğim oldu
Rabiiakaradas ogretmmenanne kadın doğum hemşiresiyim ilaçları sağlıklı bulmuyorum beyaz leblebi önerdi doktor da
ogretmmenanne Rabiiakaradas Aaa 😓 kadın doğumcular bize neden öneriyorlar bebeğe bir zararı olmadığını söyleyerek. Haftadan 17. haftaya kadar prilam dr kullandım misal ben 😞😞 zararlıysa biz de kullanmasaydık 🤦🏻♀️ Şu an 32yiz bi pürüzümüz yok ama ne bileyim
Rabiiakaradas ogretmmenanne hamileliğimin 8. Haftasına yaklaşıyorum hiçbir ilaç kullanmadım bebeğim de sağlıklı onu ilaçlarla değil doğal bitkisel meyve sebzelerden aldığım vitaminlerle besliyorum. Maalesef kimse uğraşmak istemeyip ilaç ile kolaya kaçıyor bu benim şahsi düşüncem tabi ben bitkisel kürler de yapıyordum demir eksikliği için sebzelerden çok faydası oluyor
Aasdddffggg Rabiiakaradas bulantılarınız nasıl peki hafif mi ben ilaç kullanmama ragmen ne yediysem kusuyorum ve kafamı kaldıramıyorum ayakta durmaya halim yok tek yiyebildiğim şey meyveydi artık agzıma bi şey almak istemiyorum siz neler deniyosunuz bulantı için ben ne denediysem gecmedi 8+6 oldum bende bugun
Rabiiakaradas Aasdddffggg bulantılarım hafif değil ağır dediğim gibi doktorum beyaz leblebi kesiyor bulantıyı demişti tuzlu fıstık tüketiyorum bunlar bastırıyor ağır geçiyor yoksa 1 haftada 2.5 kilo verdim ama bunları tüketince bastırıyor az da olsa o bile yetiyor ama hiçbirşey ilaç dahil bulantıyı kesmez hamileliğin evreleri bunlar az kaldı atlatırsınız inşallah😍
ozgeetpc Aasdddffggg en azından yiyebilmissin ben günlerce aç kalmıştım ağzıma tek lokma atamıyodum hamileligimin ilk haflarini günde yarım muzla falan geçirdim. Mide boş olduğu için bulantım çok fazla da olsa hiçbir şey çıkmıyordu çıksa belki rahatlayacaktim. Banyoda perişan halde saatlerce kalıyodum. Yani endeselenmeyin hamileliğin en doğal rutini doktorum bana bunları yaşaman her şeyin yolunda olduğunun bi göstergesi demişti. Suan zor belki ama sonra hatırlamıyor bile insan 😊
Sineemm Aasdddffggg bu bulantı yüzünden ilk 4 ay kilo alamadım aksine zayifladim 4 5 kilo verdim malesef ilaç veriyorlar ama ben pek ilaç kullanma taraftarı değilim bünyeye bağımlılık yapıyor diye ama merak etme zamanla geçiyor
Buketkucuk Aasdddffggg ağır geçirmek, hem de ne ağır.. İlk dört ay ne yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah. Öleceğim sandım, ağlayarak kustuğumu, ağzıma kan tadlarının geldiğini bilirim şimdi şükür rabbime geçti bende hiç geçmeyecek sandım ama geçiyor