mom9792 kızlar 23 haftalık gebeyim bebeğin tekmelerini hep kasıklarımda ya da alt karnımda hissediyorum? siz nerede hissettiniz bu haftalarda? bu biraz bana stres yaptırdı aşağıya yakınmış gibi geliyor hep erken doğum falan olmaz heralde :(
istanbul3434 mom9792 ayaklari asagidadir annesi😊 doktorun asagida veya tehlikeli bi pozisyonda olsa sana soylerdi ne zaman gittin en son?
Yasemin0058 mom9792 benim de öyle oldu zamanla yer değiştirdi şuan 27 haftadayız çok normalmiş doktorum öyle dedi
Bsmlh mom9792 benımde aynı her gittiğimde korkarak soruyorum bunu ayakları asagıda yada kolu genelde cok asada olursa olurmus 22. Haftadayım 2 gündür de göbek deliğim orda hişsediyorum arada kayıyor tabı yine aşaya bide aşırı büyüdü göbeğim🙈 dizinde aynımı
Myssr mom9792 30 larda yukarida hissettm ben sanırım daha tam yukari çıkmış olmuyolar o yuzden asagidalar o haftalarda
Baharhnm mom9792 Yok canım pozisyonundan dolayı o bende doktora sormuştum öyle demişti. Dur sen biraz daha büyüsün de gör. Ben 31 haftalığım iki kolunu iyi ayağını kullanarak dört bir yandan vuruyor oğlum bana 😂😂
Nlgnbykl mom9792 ben de bu konuda çok tedirgindim çoğu zaman kasıklarımda hissediyorum hareketlerini. Normalde 18. Haftadayım ama 20. Hafta dedi en son doktor.bu ara bi iki kez göbeğime doğru hissettim. Hatta şu an yine kasıklara tekmeler başladı ☺️