Nur2308 2 tarama testi ve Detaylı utrasyon Özel hastane fiyat bilgisi olan var mı ? Ve Kacıncı haftada cektirdiniz 6 haftada Normal mi istanmesi ?
zynn Nur2308 ile ve doktora göre değişen bişey o. 2li ben 100 TL detaylı 400 TL yaptırdım İzmir’de. Hangi ildesiniz
Smyyeakyldzz00 Nur2308 benden 12. Haftada gidince 2 li tarama testi yapacağını söyledi 6 hafta test için çok erken diye biliyorum bn ama bilemedim.
Busra34ybg Nur2308 12. Haftada ikili testi yaptırdım 20. Haftada detaylı ultrasona girdim canım 6. Haftada yapılmaz ki bu testler o haftalar da sadece kese ve kalp atışına bakılır genelde
Nur2308 Smyyeakyldzz00 Ben. Bilmiyorum ilk Hamilegim İlerde istenio die dusunuorum internette fanda 11 hafta falan yazio da icime suphe dustu yani bisi falan mi var die
Beyzan Acaba yanlış anlamış olabilir misiniz . Çünkü ikili testte bebeğin burun kemiğine ve ense kalınlığina bakılır bu da en net 11. Haftadan sonra belli olur yani 6. Haftada sizden sadece kan alabilir onun da adı ikili test olmaz. İkili test 12. Hafta 35 TL ödedim ben küçük bir şehirde yaşıyorum sadece kan tahlili parası aldılar. Detaylı ultrason 20. Haftada ve 150 TL dendi bana şu an 15 deyim. Tabi fiyatlar şehre ve hastaneye göre değişiyor
Cokelek_14 Haftada ense kalınlığı ölçtürmeyin sakın en az 5mm çıkar çünkü yanlış ölçülür. İkili tarama için en ideali 12. Hafta bi karışıklık olmuş olabilir
Gigy Busra34ybg 11-14. Haftalarda riskli gebelik Grubunda olanlara veya isteğe bağlı ,perinatolog eşliğinde detaylı ultrason yapılıyor ben yaptırmıştım , belki ondan bahsediyordur
Gigy Nur2308 riskli gebelik Grubunda olanlara veya isteyenlere ,11-14 .haftalarda detaylı ultrason yapılır ben 12.haftada yaptırdım her şeyine bakıldı ve kan alındı 2 li tarama testi de yapılmış oldu,ondan mi bahsediyorsunuz acaba
Fatosef Nur2308 geçen gün ikili yaptırdım hem de fiyatları sordum ikili 75 üçlü 100 4 lü 120 dediler. Benim gittiğim yerde ama bu değişir tabi yerine göre
Aleovera Haftada 2li tarama muayene ücreti +170 lira kan tahlili. Detaylı için bilemiyorum daha önce bnde sormustum en az 400 en fazla 650 yazildi
Fatosef Nur2308 6. Hafta da test istediğini yeni gördüm bu arada 6. Haftada test olmaz ki 11 14 hafta arasında olur ikili test cnm