[silindi] Hafizerabia bu ay sadece 2 kere deneme şansımız olmuştu o da yumurtlamayı geçti sandığım günlerdi o yüzden baya şaşırdım😁
Hafizerabia [silindi] bende gecirdim hic umudum yok sadece 1 gun iliski oldu oda tam yumurtlama gununde ikimizde hasta olduk grip birlikte olamadik bu surecte bakalim nasip :)
[silindi] gozde_arel valla ben de o yüzden tedirgin oldum sigara da içtim yediklerime hele hiç dikkat etmedim adetim sökülsün diye bir sürü adet söken bitki çayı içtim😟😟
[silindi] Deniz1634 1 hafta önce hiç çizgi yokken bugün böyle çıkmasına baya şaşırdım kan testi verdim ama hala çıkmadı sonucu acaba test mi yanlış diye düşünmeden edemiyorum🙈
Deniz1634 [silindi] yanlışlık ihtimali tabiki olabilir ama sizinki yanlışlık gibi gorunmuyo bariz ve net bı çizgi cikmis hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.
[silindi] Hafizerabia gerçekten nasipmiş onu anladım bir de ovülasyon testi almıştım ama yumurtlamayı kaçırdım sanıp bırakmıştım ☺️
Beyzanur_54 [silindi] bende senin gibi yaptım 6 gün sonra bidaha yaptım hamilesin canım hayırlı olsun 😊