Melek_2121 Evde 3 çocuğumu bırakarak doguma gidecem banada duanizda yer verir misiniz şimdiden Allah herkesten razı olsun bende dua edecem sizlere Allah hiç kimseyi o kapıda bırakmasın inşallah
Mega123 Melek_2121 İmanla kuranla hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Rabbim güç kuvvet dirayet versin inşallah inşallah 🤲🏻
Melek_2121 Mutlumklnc amin canım Allah sende razı olsun inşallah sende sağ salim kucağına alırsın yavrunu 🙏
Melek_2121 Gizemli213 amin canım Allah razı olsun sende bir avazda kurtulursun ve sağ salim kucağına alırsın yavrunu inşallah ♥️
Melek_2121 Mega123 Bilge_anne27 mrvears 2prens-annesi Selin2 Cicek33 Metekol01 Egeeren Oyagunaydin Dilara1503 Ayra tonbikinannesi Susen-merve Allah hepinizden razı olsun inşallah cnm sizde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrularınizi
2prens-annesi Melek_2121 Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın. 24 saattir şancı çekiyorum açılmam ilerlemiyo gücüm kalmadı acıktım bana da dua et bi an önce gelsin
Metekol01 Melek_2121 rabbim yar ve yardımcın olsun doktoruna ve sana güç kuvvet versin inşallah 🙏 sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder rabbim inşallah 🙏
Ayra Melek_2121 ayetel kursi okudum camım rabbim Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🙏 sende bana aynı duayı eder misin iki kaybım var 18+2 günlük hamileyim çok şükür . Ama içimde hep bi korku . Rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏