Defneninannesi19 Merhabalar sizlerinde yılbaşından sonra ücretleriniz 2 katına çıktı mı samsunda medical park hastanesine gidiyorum indirimli haliyle 130 TL ye muayene oluyordum bu ay ki muayene ücretime 235 TL dediler ilk başta anlamadım bir daha sordum
Esmanur_97 Defneninannesi19 geçen senenin takipli hastası olduğum için ne muayene ücretinde ne de doğum ücretinde artış yapmadılar 😊sizinde öyle olması gerekiyor mantık olarak sürekli aynı hastaneye kontrole gitmiyor musunuz ?
Edae Defneninannesi19 geçen hafta gitmiştik medicanaya ve muayene ya da doğum ücretine bir zam gelmediğini söylediler. İndirimli 159 ödedik doğuma da 4000 dediler
Defneninannesi19 Ates2020 bende içimden ücreti duyunca öyle dedim anlayamadım tekrar sordum 225 dedi 2 katına çıkarmışlar 🤦♀️
Defneninannesi19 Esmanur_97 evet aynı doktor aynı hastane bende anlamadım açıkçası samsun da medicalparka gidiyorum anlayamadım
Defneninannesi19 Edae samsunda mı? Medicalparka gidiyorum bende çok fazla geldi doktor dan doktora mı acaba farklılık gösteriyor
Defneninannesi19 MucizeBirKalp şikayet etsem de özel hastane gelmeyin derler bence birşey çıkacağını sanmam
Defneninannesi19 Mel05 29 haftalığım daha doguma var diye sormadım Merve karamahmutoğlu cavıldaka gidiyorum memnunm
Defneninannesi19 Mel05 doğum fiyatını da az önce öğrendim 5600 TL olduğunu söylediler müşteri hizmetlerini aradım yanlışlık mı oldu acaba diye muayene ücreti indirim siz 265 tlye çıkmış zaten
Edadncl55 Mel05 Tolga Şişli . Seher sarı iki arkadasım bı sene o hastane de doğum yaptı benim kendim istanbulda yaşamaya başladım
Defneninannesi19 Edadncl55 evet ikisinin adınında duydum seher sarı da bir arkadaşım da dogum yaptı çok memnundu
haziranin25i Defneninannesi19 doğum ve muayene ücretlerine yüzde 15 zam yapmış gittiğim hastane. Sizin ki baya uçmuş
Defneninannesi19 haziranin25i malesef diğer randevü 1 ay sonra bakalım o zaman soracagım tektar inşallah bir yanlışlık olmuştur
Mel05 Defneninannesi19 ben aslinda amasyadayimda. Samsunu düsunuyorum bakalim. Doguma esinizde girebiliyormu bilgi verildimi bu pandemi doneminde?
Defneninannesi19 haziranin25i az önce de müşteri hizmetlerini aradım tekrar emin olmak için yanlışlık yokmuş normal ücreti zaten 265 tlye çıkmış ve dogum ücreti 5600