Erentoo39 Mavilotta 😄 doktora anlattım midem yanıyor sürekli, yiyorum geçiyor ama sonra yine 🔥 yangın var dedim. Olmaz öyle çok kilo alırsın dedi,tablet söyledi aldım ben de,aç karnıma içtim şükür iyiyim 🙂
heyymomm Kbrnr_gktp1 özür dileyerek söylüyorum dün en sonunda kusturdu o şekilde yanıyor denemeyeceğim şey yok bu gece daha başlamadı ama başladığı anda deneyeceğim bunu da teşekkürler
Prensessinannesi Bende yaşadım daha yeni başladı ama ayva tüketin günde yarım ayva yiyorum ve inanın etkisini gördüm ve ayva bebeğe çok faydalı tüketelim midelerimiz yanmasın bebişlerimize faydalı olsun :) birde salçalı yemeklerden bi süre uzak durun salça baharat inanılmaz etkiler mide yanmasını 🙄
Dilara8228 Betus344 Banada doktor rennie verdi bir faydasını görmedim malesf ki bende biraz karbonat agzima atıyorum hemen su içiyorum üstüne iyi geliyor bana
iey Ecda başından beri gerektiğinde kullanıyorum, benim bulantım olmadı ama yanmam erken başlamıştı. 30’dayız şu an.
Bilge42 Zezz aç tok fark etmiyor cnm genellikle geceleri yatınca birde sırt üstü yatınca oluyor bende soğuk süt kesiyor çok şükür 🤲
Zezz Bilge42 mide sorunum hep var ne yersem sikinti sut basladim bakalim ins iyi gelir sutle yulaf da karistirip bi ogun yiyorum ins faydalidir
Glbngrsy Betus344 doktorum bana pulcet verdi sabah aç karnına alınca geçirdi bütün gün içinde reflü tarzı ekşimeleri. 32.haftadayım gaviscon duo şurup içiyordum ayyaş gibi. İlaç beni rahatlattı. Sizde bi danısın Pulcet icin. Hepimize kolay gelsin sağlıklı doğumlar 🙏🏻
Betulice91 Ben anca lansor hap icinde iyi oluyorum artık gaviscon bile ağzıma geliyor midemi yakıyor bide sade soda nasıl rahatlatıyor ya o ekşi suyu daha da boğazıma çıkarıyor benim anca sakız ve ayva ile çözdüm
OkBeR Mide yanması olanlar ılık süt için iyi geliyo. Ben genelde öyle yapıyorum. Ve mideniz yanarken sıcak içecek ve yiyeceklerden uzak durun.
Aytenkrsln Betus344 bende de aynı sorun var hemde çok kötü yemek yiyemiyorum bişey yapamıyorum doktorum hap verdi ama bir faydasını görmedim
Paula Betus344 dinlenmek bence en etkili yöntem. Çünkü farkettim ben ne zmn çok eğilsem kendimi yorsam mide asitim yemek borusuna çıkıyor ve yanma yapıyor. Birde hazır paket gıda yememeye özen gösterin. İçeceklerden uzak durun. Suyu bile yanma başladığında az az için.
tubailk-bebek Bende 25. haftadayım ve bende de çok yanma oluyor özellikle yatmaya yakın saatlerde 🙇♀️ Süt de çok fena gaz yapıyor onu da içemiyorum, yoğurt bi nebze rahatlatıyor bir de şurubu dikiyorum kafaya 😏
Minimalist_anne Betus344 talcid diye bir çiğneme tablet var. Rennie duo ve talcid var evimde. Çünkü hamilelikten önce de reflü sıkıntım vardı. Doktora sordum. Hiçbir problem olmaz sıkıntı çektikçe içebilir ya da çiğneyebilirsin dedi. Hani günde 3 ü ya da 5 i geçirme demedi. Aksine sık sık aldığında bir problem yaşamazsın dedi. Talcid kullanıyorum ben. Gayet memnunum. Az önce çiğneyip öyle uzandım yatağa. Doktorunuza bir sorun tabi ama tavsiye ederim.
Biko Laktozsuz süt kaynatıp ılıdıktan sonra içmek gerçekten rahatlatıyor, bunun dışında ayva yine benim mide yanmasındaki kurtarıcım oldu 🤰 iki yöntem de gaviscondan çok daha fazla rahatlattı beni 😇