mom24 Betus344 Bende son 2 ayımı mide yanmasi ile geçirdim tek fayda eden şey gaviscon du aşk yaşıyordum resmen çantama bile koyuyordum bir yere giderken🙈
SeydanurT Betus344 Kimyon tavsiye ediyorum sadece 1 çay kaşığı kimyon yiyin üstüne biraz da su başka bir şeye hiç gerek kalmıyor ☺️
Semmakrcyr Betus344 ben hep Sakız’la idare ettim falım tatsız olan Sakız’lardan paketli gıda ve baharattan uzak durun
Bebek-geliyor Betus344 başından beri yanıyor 35. Haftadayım rennie çiğneme tableti salatalık yiyorum iyi geliyor. kimi kişiye süt yoğurt da iyi geliyor ve badem 👍🏻
Pnrtrz Betus344 benımde öyle hamileliğim boyunca miğdemden çektim şurup olarak pronat şurup bana iyi geliyor
Nrcns_u Betus344 bende 9+6 haftalığım mide bulantım yok ama sürekli mide yanması çekiyorum. En ufak bir şey yiyip içtiğimde yanmaya başlıyor ve geçmek bilmiyor. Haftaya kontrolüm var doktora soracağım 😔
sevdegnky Betus344 soğuk süt içebilirsiniz. Sıcak değil yalnız. Soğuk ama sadece 2 ya da 3 yudum okadar. Fazlası değil. İbrahim saraçoğlu söylemişti. Ama fazlası değil unutmayın. Ben de cok yanma yasıyorum gaviscon da işe yaramıyor. Sütü içtiğimde biraz da olsa rahatlattığını kesinlikle anlıyorum. Benim bazı besinler yanma yapıyor öyle durup dururken her zaman yanmıyor. Ama besinsel olarak yaşıyorum muhakkak. Çok kötü bir his.
Meryemkale Betus344 21 haftalığız bizde 2 gündür aşırı mide yanması yaşıyorum sabah ılık süt içtim o bi nebze iyi gelmişti ama şimdi yine başlıyo malesef 😭
[silindi] Betus344 3 yudum soguk süt sayıp için eğer bulandırmıyosa tabi yoksa mide koruyucu alabilirsin sabah aç karna banada o fayda etti
Pembe-mavi [silindi] benim doğumdan önce de reflü vardı. 3.dönemde iyice arttı. Geceleri uyuyamadım. Artık dayanamayıp doktoruma söyledim mide koruyucusu verdi. Sadece o etki etti başka hiçbirşey çare olmadı. Artık o kadar ilerlemişti ki sanki boğazlıyorladı. Gece uykudan boğazımın yanmasına nefes alamamya uyanıyorum. Haftalarca 2 saat uyuyabilirim sadece. Şşmdi çok iyiyim çok şükür. Diğer ilaçlarımı da alıyorum artık
Tugbakevrannn Betus344 canım bende o dertten çok muzdaribim. Annemin tavsiyesiyle biraz çiğ yeşil mercimek ye ben çok faydasını gördüm. Kulağa garip geliyo evet kıtır kıtır yemek ama dene derim :)
Pembe-mavi Ebru2019 bende aynı durumdayım. İlaçlarda var kullandığım doktorum mide koruyucu verdi. Artık rahat rahat uyuyorum
[silindi] Pembe-mavi benim midemle ilgili hiç Bi sorunum yok maşallah ama hamile oldugumu öğrendiğim an mide yanması ve tükürük artışı başlıyor agzımdan sürekli akıyor ve asit şeklinde sesim fln kısılıyodu kustuktan sonra dudağım kenarları yanık gibi oldu hep ilk gebeliğimde gaviscon içtim9 ay ama bunda içemedim bulantı yaptı süt fayda ederdi o da bulantı yaptı bende careyi mide koruyucu yla buldum kim icat ettiyse Allah razı olsun mahvolmuştum ben yoksa
Bkorta Betus344 benim normalde de reflüm var hamileliklerimde dayanılmaz oluyor sadece gaviscon double action iyi geliyor boşuna süt soda falan vakit kaybetmeyin bence
Zeynep-aa Betus344 36+4 deyim bendede son 2 3 aydır var… Başlarda bi bardak suya bi çay kaşığı karbonat karıştırıp içiyordum ve 10 dk dik oturup yan yatıyodum iyi geliyodu geçiriyordu mucizevi sekılde. En son doktor gaviscon surup verdi onu içiyorum o da biraz işe yarıyor gibi yani tamamen geçirmiyor ama bi kaç saatlik rahatlatıyor
Homeless20 Betus344 20. Haftadan beri mide yanması problemim var 32 oldum hala berbat. Rennie kullanıyordum o işe yarıyordu başlarda ama şimdi oda işe yaramıyor resmen midemi söküp atasım geliyor :(
Ozlem0342 Betus344 sade kızılay maden suyu cok iyi geliyor bende 36 haftalığım aynı sorunu yasıyorum ama bi bardak kızılay maden suyu rahatlatıyor son aylarımız Allahın İzniyle sag saglim kurtuluruz 🤲🏻🤲🏻
Berenimoo Betus344 canım rennie duoyu kullanıyorum ben Şişe şişe bitirdim 35+5teyim. Süt içtim yaramadı, leblebi, tuzlu çubuk hiçbiri işe yaramadı. Uyumadan önce 2 salatalık soyup yiyorum son bir haftadır oda iyi geldi ama geçici bir etki yaratıyor.
Ysr_emrm Mide yanmasına en iyi gelen şey havuç muş🥕 ben daha mide yanması yaşamadım ama bu aklınızda bulunsun