Sarinko Betus344 aynı durumdayım tahin helvası alın ve her gece ılım süt ile onu yemenizi tavsiye ederim çok iyi geliyor
Halee Betus344 gebeliğimin başından beri yaşadığım şey. Süt ve çok basit bir şekilde sakız. Gaviskon hiç bi işe yaramadı bende. Renne çiğneme tableti ise bi nebze iyi. Artık son haftaların sağlıklı doğumlar dilerim 🙏
Betus344 Halee amin canım çok sağol hepimiz sağlıklı bır sekılde kucagımıza alalım ınsallah soğuk sütün faydasını görmeye basladım umarım değişmez 🙂
Ecda iey aynı durumdayız benimgastritim var başından beri yanıyor midem arada bi koruyucu alıyorum rennie.surub yazdı doktor ama hiç faydası olmadı bu ilacı da çok tedirgin oluyorum bazen yarım alıyorum korkudan
Bilge42 Zezz inşallah faydasını görürsün canım herşey yavrularımız için bu da geçer inşallah yeterki sağlıklı olsunlar 🥰
BiricikGamze Dilaraskin bugun 4 gün oldu 1 kez aldim sabah o oldu gecti sukur 7 aydir bosa agri cekmisim kuzum NEXIUM ESOMEPRAZOL 20 MG bence doktoruna soyle denemelisin.
Zeynag Betus344 Süt, soda, salatalık, yoğurt, gaviskon, rennie hepsini denedim hiç biri geçirmedi kızlar görümcem bugün söyledi “ayva” bana gerçekten çok iyi geldi deneyin bence ne yaptıysam geçiremediğim mide yanmasını ayva geçirdi elhamdülillah
Mavilotta Erentoo39 😅😅 Evet ben de birden çok kilo almışım 🤦♀️ Ben daha 19.haftadayım üstelik. Haftam ilerleyince ne halde olurum Allah bilir 🥺
Meltemmkbs Mavilotta aynen öyle gerçekten benim tuvalet 13. Haftadayım biraz daha azaldı ama yine de çıkıyorum gün içinde özellikle gece uykularım çok bölünmüyor artık
Betus344 Meltemmkbs Son zamanlarda daha çok çıkılıyor ne rahat yatabılıyorum ne uyuyabılıyorum 37 haftalık olcaz
Mavilotta Betus344 İnanır mısın 18. Haftalık olmama rağmen karnım 28 haftalık gibi ve şimdiden dönemiyorum yatamıyorum sürekli tuvalete çıkıyorum baskıdan dolayı 🤦♀️🤷♀️
Betus344 Mavilotta evet öyle oluyor yaaa Allah yardımcımız olsun sağ sağlim kucagımıza alalım ınsallah 👏
N_A_Z_L_I_M Mavilotta Canım bizde 18+6günlük olduk gece 3 defa uykudan kalkıp tuvalete gittim baskı oluyor.Sağ salim kucagimiza alalım evlatlarımızı inşallah🤲
Bucibuci Betus344 lansor hap iyi geliyor arkadaşlar.Doktora danışarak aç karnına sabah içebilirsiniz.Ben rahatlatan o oldu!!! Hergünde içmedim haftada iki içtim.Kendi doktorum pulcet verdi ama onun faydası olmadı