Ozge3747 hiros Valla ikiden fazla çocuk zaten düşünmüyorum ☺️Ama normal Doğumda da sarkmalar idrar tutamama estetik olarak bozulşkluk vs gibi sorunlar oluyor
Ozge3747 Lalihhhh Sizin için değil genel olarak söyledim ve öyle düşünüyorum. Genel olarak toplumda kadınlar üzerinde normal Doğum konusunda bir baskı var siz kabul etseniz de etmeseniz de. Kimse kimsenin doğum şekli tercihine karışamaz herkes nasıl istiyorsa öyle doğurur.
Lalihhhh Ozge3747 tabiki doğum yapan kadına direk normal mi sezeryanla mi diye sormak gibi saçmalıklar var maalesef , ALLAH neyi nasip ederse o şekilde doğar bebiş 😊 hayırlısı ile doğsun da yeter ki,
Gzrilknur MerveCeren Merhaba 7 yıl gayet iyi bi süre bence. herhangi bi sağlık problemi olmazsa havada karada doğurtabilen ssvd yanlısı bi doktor bulmanız yeterli 😍 diğer doktorlar uğraşmak ve risk almak istemedikleri için direk Sezeryan diyorlar.
Gzrilknur mom24 bu hastalıkta anama bile gidemezken teee istanbullara gidemem sanırım. teşekkür ederim 😂😂😂😂
Aminefeyza hiros benmde devlette oldu cmkndogumum tercih hakkı aynen vermiyor birde direk doğuma girdim ben çok beklemiştim.evde
leyya_mnks cloverart inşallah💕 Herkes farklı bir yorum yapınca insan ister istemez tedirgin oluyor. Teşekkür ederim 💞
sosi5 Kubra64 sezeryan yaptım normal sancısı da çektim iyiki sezeryan diyorum her zaman şimdi ikinci bebeğime hamileyim o zaten sezeryan olacak
0Cerenk Meryem46 epidurali 4 cm de oldum, 4 cm de 120 ye çıkan sancıları dahi hissetmiyordum, yani epidural yaptırmasaydım de muhtemelen çok iyi bir sancısız doğum olabilirdi☺️ Acı eşiğim fazla yüksekmiş.