Kbra97 Arkadaşlar yatak örtüsü ve battaniyeyi vakumlasam bozulur mu bir hevesle aldığım yatak örtüsü battaniyeler şimdi yer fazlalığında kaldırmak zorundayım malum bebek odası yapıcam bozulur mu vakumda
160620 Kbra97 ben de de hiç fazladan yer olmadığı için mecbur vakumlayacağım battaniye vs. Çocuğun odasını boşaltmamız gerekiyor aynı şekilde🤦🏻♀️ Annem çok yapardı bozulmuyor sanırım sadece biraz kırışma olur zamanla
Babyy1S Kbra97 ben kullanmadiklari mi bazanin altina koydum yillardır duruyor hic de bir sey olmadi koku bile olmadı oncesinde havalandirip koymustum
annepanda Kbra97 hic birsey olmuyor.. gecen kis kullandiktan sonra yazin vakumladim bu kis tekrar actim. Kadife battaniyeme felan hic bisi olmamisti.. kiyafetlerimide vakumluyorum..
svmm Kbra97 bişey olacağını sanmam annemde de vakumlayıp kaldırıyordur vakumlu torbalarla ve hiç bişey olmuyordu
Kbra97 160620 ya çeyiz sererken hepsini açtı annem sadece şuan 7 tane battaniye var açıkta bende 4 tanesini vakumlayıp kaldırmak istiyorum
Kbra97 Babyy1S peki vakumladınız mı benim yüklük dolabım var ama içinde çok fazla eşya var bir yandan düzen otuturmaya hemde fazla olanları kaldırmak istiyorum
Kbra97 annepanda ama ben kullanmıgcam fazlaları kaldırıcam ama genede seneden seneye yorganları havalandırırken onlarıda çıkartırım
annepanda Kbra97 yinede bisey olmaz.. zaten arada cikarip havalandiracakmişsinız. Vakum yaparken posetin seklini duzelterek havasini cekerseniz zaten dumduz kuculuyor.