Aysebyrm12 canm mochi süt depolama ürünü sağım yapmaz çalışan biri değilseniz mochi veya manuel ürün tercih edebilirsiniz zaten bebeğiniz bir memeyi emerken diğer göğüse uyarı gidiyor akıyor mochide onu depoluyor o anlamda mantıklı ama sütünüz gelmezse yoksa mochi bunu getirmez sizi vakumayıp çekcek bi ürün olmalıdır bunları bilin ona göre tercih edin ben 4,5 ay oldu doğum yapalı hiç bir ürün almadım tek göğsümden süt gelmedi sadece aklınızda şu olsun tüm hastanelerde süt sağma makinası var ki hastanelerinki cok daha güzel o esnada 2-3 dk sağın gelmezse kanalları açıyor ben sağdım sonra sütüm gelmişti göğüslerim doldu şişti mastit olmadım çünkü her duşta msj yaptım rahatlattım sonra da işe başlıycam için menuel aldım e bebeğin ürününü göğsünüz taş gibiyse sağıyor değilse terbiye olduysanız oda bi işe yaramıyor elleriniz acıyor kısacası bu canm sütleri derin dondurucuya koyarken saat kaçta sağdığınızı gece mi gündüz sütü mü olduğunu belirtip yazın gece sütü gündüz, gündüz sütü gece verilmemelir deneysel araştırmalar da test edilmiş bişeydir bilginiz olsun uzun oldu ama ☺️