aksoyrumeysa Nurr89 merhaba eğer doğumda bebekte sıkıntı olur yoğun bakım ihtiyacı duyulursa orada yer olmadığında en yakın özel/devlet hastaneye ambulansla bebek götürülüyo bilginiz olsun. Başımıza geldi ordan biliyorum
Senayyalcin Nurr89 Konrtole gidicem deseydin eğer sakın Ümraniye eğitim araştırmaya gitme rezalet derdim ama doğum için gitmeyi düşündüğün için Ümraniye eğitim araştırma diyebilirim şuan odalarda iki kişi kalıyor en fazla ve doğum bölümü çok temiz çok ilgililer de .
Nurr89 Senayyalcin yok canım direk doğuma gidicem özel hastanede doğum ücreti şuan için beni sıkıntıya sokacak o parayla bebeğimin herşeyini karşılarım diye düşündüm son anda karar verdim devlette doğum yapmaya
Happy-jr Nurr89 hiç gitmedim ikisine de ama Ümraniye ye doğum hastanesini yeni yaptılar diye biliyorum. İyi bı doktor bulursan Ümraniye git bence
Nurr89 Happy-jr son günlerim tatlım 2 cm acilmam var direkt doğuma gidicem doktor tercihi zaten olmicak Zeynep Kamil i çok iyi diyorlar ama temizlik açısından Ümraniye de güzel diyolar ikilemde kaldım
58Vildan İkisi arasındaysan Ümraniye ama ben derim ki Beykoz devlet hastanesine girebiliyorsan kesinlikle oraya gitmelisin mükemmel bir ilgi var ve insan gibi davranıyorlar halden anlıyorlar
Nurr89 ZZeyynePP canım hiç gitmedim ben şuan 2 cm acilmam var sancım başlayınca direkt doğuma gidicem .. doğumda da zaten hangi ebe varsa o yaptiriyor o yüzden hiç kontrole gitmedim oraya doğum için merak ettim
Nur34can ZZeyynePP perinayoloji İlhan beye gittim ben kadın doğum acilde ki doktoruma hiç bakmadım 🙈 ince uzun boylu bir bayandı baya ilgilendi
58Vildan Nurr89 yanlış duyumdur canım 2018de ilk dogumumu orada yaptım arkadaşlarım görümcem ablam da yaptı onlar sezeryan oldu ben normal hepimiz çok memnun kaldık çok ilgililer
Barlisko Ümraniye devlet hastanesinde doğum yaptim 3 sene önce özel hastaneyi aratmadilar gayet iyiydi şimdi yine muanelere oraya gidiyorum
Merve3460 Ümraniye için tek kişilik odalar diye duydum bende doğum için özel mi devlet mi arasında kararsız kalıyrm devlet olursa ümraniye arastrma özel olursa erdem hastanesi arasındayım
Nurr89 Merve3460 erdem hastanesinde doğum ücreti de uygunmuş diye duydum ama yine de son anda özelden vazgeçtim hayirlisyla gelsin de devlette de dogururum.. gerçi daha önce doğurdum canım ama frili sehirdeydim o yzuden kararsız kaldım
Eayh Merve3460 umraniyede odalar. Cift kisilik tek.kisilik odalar var ama bi torpil felan lazim.yada butun odalar dolu olucak oyle oraya koycaklae. 2. Olarakda ozel olarak erdeme gitmektense umraniye devlete gidin daha iyi
Barlisko Merve3460 umraniyede odalar iki.kisilik özel oda var bi tane diye.biliyorum ben belki vardır baskada ben özel odada kaldım 250 tl bi ücret verdik bağış adinda ama çok temiz güzeldi kocaman oda yanımda iki kişi kaldı kapı susumu astım özel hastane gibiydi
Deniz1634 ipekmommmm çok çok doğru söylemişsin iki oğlumuda devlette doğurdum seninde dedigin gibi sen sorun çıkarmadığı sürece herkes işini yapiyo. Özele istinaden devletin hastası çok fazla ve onca insanlar var çeşit çeşit hepsiyle ayrı ayrı ugrasiyorlar Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Nurr89 Deniz1634 aynen canım bende öyle diyorum istisnalar hariç akşama kadar kaç türlü insanla uğraşıyolar . 2 tane doğum yaptım devlette çok güzel diyaloglarimiz oldu .. temizlik açısından bu iki hastaneyi bilmediğim için sorayım dedim
Merve3460 Nurr89 çakmal erdem çamlıca erdeme göre fiyatı farklı diye biliyrm canım pahalı die duydum çakmk erdemi
Nurr89 Merve3460 canım öyle bı postta denk gelmiştim de ordab biliyorum çok fiyat arayışına girmedim son anda vazgeçtim benim hastanede 3150 lira ..