Kevserkrgz 24 haftalık olduk yaklaşık 5 gündür kadar kabız oldum, sırtıma vuran sancıları oluyor normal mi kabız olmaktan mı kaynaklı acaba, aranızda yaşayan varmı?
Meralrabiamhmt Kevserkrgz cnm kuru erık varsa kaynat ıc gecer gaz agrısı ınsallah kabızdan olabılır agrın
SeldaSngl Kevserkrgz kuru inciri bir kasenin içine koyup üstüne biraz zeytinyağı ekleyin sabah aç karna ve gece yatmadan önce tüketin eminim çok faydasını göreceksiniz
SeldaSngl Kevserkrgz gaz için de rezene iç hamileliğimin başından beri o kadar sancı çektim ki kurtarıcım oldu resmen
Ervasevgi Kevserkrgz kabızlık kesinlikle 5 gün çok uzun bir zaman aynı şeyleri yaşıyorum en başından beri magnesie calcine diye bir ilaç var hicbir yan etkisi yok doktoruna sorup yazdır istersen başka türlü sancin geçmez valla ağlaya ağlaya evin içinde gezdim ben hep
Kevserkrgz Meralrabiamhmt Kuru kayısı tükettim Bi faydasını görmedim birde dedigini deniyelim teşekkür ederim canım
SeldaSngl Kevserkrgz hamileliğimin başından beri en çok çektiğim şey gaz ve kabızlıktı, hatta bu yüzden böbreklerim sancılanıyordu. Kuru incirin çookkk faydasını gördüm. Rezeneyi günde bir bardak içiyorum doktorum bi sakıncası olmadığını söyledi. Tabi ki siz önce doktorunuza danışın
Kevserkrgz Ervasevgi bu agrı sırta da vuruyor dimi hatta bazen nefesimin daraldogını bile hissediyorum
Busraseda Bende de aynı durum vardı ne içsem olmadı doktor şurup verdi bir kere kullandım kendime getirdi şükür duphalac diye bir şurup Kevserkrgz Bende de aynı durum vardı ne içsem olmadı doktor şurup verdi bir kere kullandım kendime getirdi şükür duphalac diye bir şurup
Kevserkrgz Busraseda doktora en son 3 gün felan gittim agrılarım anlattım hazımsızlık dedi bişey yazmadı şaşırdım bende
Ervasevgi Kevserkrgz vuruyor çünkü bağırsaklarda karnin büyümesiyle yukarı çıkıyor normal gaz sancısına benzemiyor hamilelikteki ben su torbasına ılık su yapip ayaklarima falan koydum hep berbat bisey
Ervasevgi Kevserkrgz yazar canım aile hekimene anlat durumu toz bir.icecek zaten suyla karıştırıp iciyorsun ama hekimine sormadan alma sakın ben içiyorum bana bi zararı yok sen yine sormadan alma
Bsmlh Kevserkrgz ben ben mahvoldum neler denedım en son kayısı kaynattım sekersız oda potasyum kaldırdı bayılmısım Dr gittim duphalac verdı sukur cok rahatım Dr mutlaka konuşun bana kızdı kayısı vs dedi bazı degerlerı yükseltip kalp durması bıle yapar neden kendı basına cozum aradın diye