saziye51 Isram bence bu postu açtıktan sonra kusmaya başlayacaksın🙂 ben aynı senin gibi 1 aylıkken kusmuyorum normal mi demiştim 2- hafta sonra kusmaya başladım ve 19 haftalığım halâ kusuyorum🙂🤭
AybukeA Isram ben hiç kusmadim 😄 15 haftalik hamileyim, gecen ay bukantilarim oluyordu, sabah bulantilarim kahvalti yapınca geçiyordu, acıkınca midem bulaniyordu sadece. Simdi o da yok 😊 cok sukur bebegim saglikli, keyfini çıkar kusmamanin 😊
Oznur2z1 Isram herkes kusmuyor ikizlerime hamileykende hiç kusmadım şimdi 24 haftalık 3. Ye hamileyim ve yine hiç bulantı kusma yok çok şükür ben kusmaktan çok korkuyorum 😂😂
Ebruakcetin Isram illaki olacak diye birşey yok herkeste farklı oluyor bende sadece 3 kere istifra etmiştim 3 hafta sadece pazar günleri babamız evdeyken🤭sanırım bizimkinin nazı babayaydi😅
Merel Isram Ben bugun tam 27 haftalik hamileyim.. Dun hayatim boyunca ilk defa kusdum oda yanlis birsey yedik ve mideme dokundu.. Kusmaman normal herkesde olacak diye birsey yok bende de olmadi ☺️
Malidlgz Isram canım benim 6. Haftada başladı kadından kadına değişir çok mu kusmak istiyorsun şükret valla ben gerçi iki hafta çektim ama çok kotu sabah akşam hiç biseyler yiyemedim valla korktum bide çocuğum beslenmez aç kalır diye bide kaynanam baskı yaptı yemezsen çocuğun gelişmez alırlar diye 🤦🏻♀️ ama çok şükür doktora sordum hiç bişeycik olmaz o senden alacağını alır yemeye çalış dedi içim rahatladi bide üç aydan sonra sanırım net Almaya başlıyormuş şuan 8 deyim bitti mide bulantım çok şükür 🙏🏻
ogretmenanne16 Isram ben hiç kusmadım hiç mide bulantım olmadı 32. Haftadayım şimdi.. Baştan ben de diyordum neden böyle oluyo Bi sıkıntı mı var diye ama değil inanın ki.. Kimi insanların vücudu hormon artışlarına karşı direnç gösteriyor adapte oluyor kusma vs olmuyo..
LamiyaCetinkaya Isram Ben 8. haftada başlamıştım kusmaya. Çoğu insanda kusma falan olmuyor bile. umarım sen de öyle zorluk yaşamazsın canım 🙏
Annesininmisi Isram hamileliğim boyunca hiç kusmadım,28.haftadamdayım 21. Hafatada tekmelerini hissedene kadar hiç hamile gibi değildim. Güzel bir hamilelik geçiriyorsun demek ki herkes kusmak zorunda değil
Dk384238 Isram ne güzel işte bendede hiç mide bulantısı kusma olmadı çok şükür sende rahat bi hamilelik geçirirsin umarım
Razz7020 Isram merhaba az önce kusmuş biri olarak bir kızasım geldi size daha ne istiyorsun be kadın çağırma kötüyü diye🙈 (şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın) nazar etmeyin kendinize güzel bir hamilelik geçiriyorsunuz ne güzel maşallah🧿☺️🌸
happypregnant29 Razz7020 kaç haftalıksınız aynen bende öyle dedim az önce kusup sinirden ağlayan biri olarak ah hamile miyim hasta mıyım bazen anlamıyorum
Razz7020 happypregnant29 7 haftalık hamileyim daha çok yeni ve kusmalar bulantı mide yanması hepsi var valla. Evde şu an kendi kendime söyleniyorum ne zaman bir şey yesem boğazıma takılıp kalmış hissi oluyor anlamadım gitti🤷🏻♀️
Meliy Isram şuan 16. Haftadayim 1 kere kustum hamilelikten beri oda avokado yediğimde başka hiç bir şeyim olmadı çok şükür hamile değilken nasilsam öyleyim hala da bel ağrısı dışında hiç bir şeyim yok hamilelik ve doğum kişiye özel herkes farklı şeyler yaşıyor hiç kimseye bakmayın yazılanlara bile sadece tadını çıkarın bu size özel çünkü