DeryaSonmz Merhaba canım anneler, magnezyum kalsiyum olarak ne marka kullanıyorsunuz? Doktorum bana osteocare yazdı ama ben büyük hap yutamıyorum her seferinde midem bulanıyor çıkarıyorum😭😭😭
Sevgiinur DeryaSonmz benim Doktorum bana öyle şeyler hiç vermedi🤷♀️ Ferro sanol ve decavit kullanıyorum
Ces DeryaSonmz 365 mg ama suda eritiliyor ve tadı kötü değil gerçekten ve ben bacaklarımda vs agrı oldukça alıyorum sürekli içmiyorum o yüzden benim için tahammül edilebilir 😊
Meha Ben daha önce magnimore içiyordum aynı sıkıntı vardı hem fiyat olarakta yüksekti. Şimdi magosit içiyorum
Hanz DeryaSonmz yok ya cok kucuk degil buyuk ne yazikki ama em iyisi bu diye biliyorum ve oyle rahatsiz etmiyor icerken falan ☺️
_glc1991 DeryaSonmz ay bu ilaç yutamama sorunu bendede var dotor dacavit verdi 1gün yutuyorum 3gün yutmuyorum yutamıyorum muadilide yokmuş bi şekilde yut dedi 😬🤷🏻♀️
Hatice11 DeryaSonmz bende osteocare kullanıyorum onu yazdı.ne yazık ki bende yutmakta zorlanıyorum büyük biraz .Ama yapcak bise yok ağrılar olunca mecbur iciyorum 😊